Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Αυτό και αν είναι έκπληξη: Στα 51 της η star παντρεύεται (φωτο)

Ήταν αρχές Ιουλίου όταν με έκπληξη –ξανά- μάθαμε πως η 51χρονη ηθοποιός έχει εδώ και έναν χρόνο καινούργιο σύντροφο στη ζωή της και μάλιστα είναι 19 χρόνια μικρότερό της. 

Ωστόσο δεν είναι αυτό που μας σόκαρε τόσο, όσο το γεγονός πως ο σύντροφό της είναι ποδοσφαιριστής και μάλιστα κούκλος.

Κι έπειτα, μετά από όλα αυτά μαθαίνουμε πως η star στα 51 της βρίσκεται μία ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Pamela Anderson και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής της Γαλλίας, Adil Rami έχουν αρραβωνιαστεί και σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύουν να ανακοινώσουν σύντομα τα ευχάριστα.

Δες και αυτό: Ο κούκλος αγαπημένος της Pamela Anderson παίζει μπάλα στο Μουντιάλ κι εκείνη τον στηρίζει!

Όπου σύντομα, προφανώς από την Κυριακή και μετά, μιας και ο καλός της έχει ακόμη έναν αγώνα να παίξει και είναι ο πιο σημαντικό από όλους. Βλέπεις η Γαλλία επικράτησε του Βελγίου πριν από μερικές μέρες και προκρίθηκε στον τελικό του Mundial την Κυριακή. Συνεπώς αν η Γαλλία κερδίσει δεν αποκλείεται να γίνει η ανακοίνωση στο γήπεδο.
✔ საფრანგეთი -ბელგიის მატჩზე, პამელა ანდერსონი თავის რჩეულს, ფრანგ ფეხბურთელს, ადილ რამის გულშემატკივრობდა. 💍 ფოტოებში პამელას თითზე #cartier -ს საქორწილო ბეჭედიც დავინახეთ👀 გავრცელებული ინფორმაციით წყვილი დანიშნულია❤ ✔ "ის კარგად ვერ საუბრობს ინგლისურად, მე კი ფრანგულად, მაგრამ ჩვენ გვაქვს სიყვარულის ენა, რომელიც სიტყვებზე მნიშვნელოვანია"❤ #pamelaanderson #adilrami #engagment #ring #cartierring #love #couple #worldcup #france #football
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Magazine Official (@citymagazineofficial) στις


Η Pamela μάλιστα στον αγώνα με την Κροατία τις προάλλες ήταν εκεί για να στηρίξει τον σύντροφό της και αναπόφευκτα το μάτι μας έπεσε στο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της. Η ηθοποιός έδειχνε τρομερά ευτυχισμένη και χαρούμενη και πολύ χαιρόμαστε για εκείνη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου