Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δημήτρης Αποστόλου: «Η Τζέση έφυγε με παράπονο- Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί στον χώρο»

Ο Δημήτρης Αποστόλου είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την Τζέση Παπουτσή. Ήταν η πρώτη που του ήρθε στο μυαλό να τον παντρέψει με την Μάγδα Πένσου. 


Ο σεναριογράφος μίλησε στο Down Town για την κουμπαριά του με την ηθοποιό και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από το ταξίδι τους στο Παρίσι για τον γάμο. Ωστόσο, ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε και σε εκείνους που πίκραναν την Τζέση Παπουτσή.

«Κάποια στιγμή, το 2007, η Τζέση δουλεύει μαζί με τη Μάγδα Πένσρυ στο Αλίκη. Εγώ και η Μάγδα έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε και ψάχνουμε κουμπάρους. Στο διάλειμμα της παράστασης λέω στην Τζέση να μας παντρέψει. Στις 07/07/07 θα παντρευτούμε στο Παρίσι και θα είσαι κουμπάρα. Απλώς ράψου".

Της ήρθε σοκ, λιποθύμησε και βγαίνοντας στη σκηνή, πιάνει τη Μάγδα και της λέει: "Μου κάνει πλάκα, έτσι;" Μέχρι τον Ιούλιο με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις; "Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είμαι εγώ;", "Μήπως να βρείτε έναν πλούσιο κουμπάρο;" κλπ. Ταξιδεύουμε τελικά όλοι μαζί για τον γάμο στο Παρίσι.

Η Τζέση δεν έχει ξαναπάει στη Γαλλία και της φαίνονται όλα περίεργα. Κάνουμε και μια στάση στην Παναγιά των Παρισίων όπου της φοράω κάτι αυτιά του Γκούφι και κάνει σαν μικρό παιδί. Το προηγούμενο βράδυ του γάμου βγαίνουμε να δειπνήσουμε και γυρίζει η Τζέση και μου λέει: "Η γυναίκα σου, να ξέρεις, είναι ματιασμένη".

Να μην τα πολυλογώ, από την Αψίδα του Θριάμβου μέχρι το Ποτάμι -περισσότερο από μια ώρα με τα πόδια- η Τζέση ξεμάτιαζε τη Μάγδα στον δρόμο και σταυροκοπιόταν, και έλεγε προσευχές, και έκλαιγε από το μάτι, και την κοίταζαν έκπληκτοι οι Παριζιάνοι.

Και στο εστιατόριο όπου καθίσαμε μετά για φαγητό, την ξεμάτιαζε στα κρυφά σταυρώνοντας την κάτω από το τραπέζι. Επίσης, όπως μάθαμε ύστερα, όλο τον καιρό πριν από τον γάμο, πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ, τον Κυπριανό και τον Τρύφωνα για να μας διαβάσει, να πάει καλά ο γάμος. Η Τζέση έφυγε με παράπονο. Την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί στον χώρο. Άνθρωποι που στήριξε και ευεργέτησε.

 Η Τζέση, πέθανε η μάνα της και την επόμενη μέρα βγήκε και έπαιξε. Η Τζέση, σκοτώθηκε όλο το σόι του άντρα της σε τροχαίο, και την ίδια μέρα βγήκε και έπαιξε. Ακούραστη και πιστή στην Τέχνη της μέχρι το τέλος. Ο πιο γενναιόδωρος ηθοποιός που πέρασε μάλλον ποτέ από το ελληνικό σανίδι».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου