Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει μαγαζί στην Κηφισιά με βιολογικά προϊόντα

Ένα… γκουρμέ παντοπωλείο για την Ελένη Μενεγάκη!

 Η παρουσιάστρια ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, στις οποίες περιλαμβάνεται και μια νέα επιχειρηματική κίνηση.

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα επένδυε σωστά τα χρήματα που έβγαζε από την τηλεόραση, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αγοράζοντας ακίνητα τόσο στην Αθήνα όσο και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πολλά είχαν ακουστεί κατά καιρούς για τα νέα επιχειρηματικά βήμα της παρουσιάστριας, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, τώρα είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα.    Σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα γκουρμέ  βιολογικό παντοπωλείο, το οποίο θα προμηθεύεται αποκλειστικά   το   εμπόρευμα του από μικρές κτηνοτροφικές μονάδες αλλά και κτήματα της Άνδρου και πιθανότατα θα βρίσκεται στην Κηφισιά.

Το νησί των Κυκλάδων παράγει σχεδόν τα πάντα. Από κτηνοτροφικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και ζαρζαβατικά. Άλλωστε, η Ελένη έχει αποκτήσει πλέον εμπειρία από την καλλιέργεια προϊόντων, αφού διατηρεί το δικό της κήπο.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν θα φτιάξει το «μπουτίκ μπακάλικο» προμηθευόμενη κατά βάση προϊόντα από το νησί αλλά και από επιλεγμένες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας. Θα έχει 3 υπαλλήλους που θα εξυπηρετούν τους πελάτες. Το ακίνητο ακόμη δεν έχει βρεθεί -η ανεύρεσή του έχει ανατεθεί σε γνωστό γραφείο real estate, ενώ στις καινοτομίες του γκουρμέ μπακάλικου είναι πως θα κάνει και delivery. Φυσικά, στο όλο εγχείρημα η Ελένη δεν είναι μόνη της, αλλά έχει στο πλευρό της το σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου