Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Γιώργος Βότσκαρης: Τα συγκινητικά λόγια ένα μήνα μετά την αποκάλυψη για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος του star, Γιώργος Βότσκαρης αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. 

Ο δημοσιογράφος συγκίνησε με το νέο μήνυμά του στο facebook:

«Ένας μήνας που ξεκίνησε η περιπέτεια, ήταν 4 Ιουνίου όταν άκουγα τα δυσάρεστα. Σε αυτό τον μήνα έζησα πολλά, χειρουργείο, νοσοκομείο, ταλαιπωρία κάποιες στιγμές μεγάλη κούραση. Στιγμές που είπα ότι κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι της ζωής.

Όμως ένα μήνα μετά με βρίσκει δυνατό, αισιόδοξο έτοιμο για μάχες. Γνώρισα ανθρώπους που δεν περίμενα, ανθρώπους που μου έστειλαν ένα γράμμα για κουράγιο, ένα μήνυμα στο FB, ανθρώπους που έκλαψαν μαζί μου στα δύσκολα και ήταν εκεί, ανθρώπους που έπαιρναν τηλέφωνα. Εκείνος το "θα χάσω" πιστεύω ότι χάρη στον Θεό έγινε θα νικήσω.

Όταν δημοσιοποίησα την ασθένεια μου, δεν το έκανα ούτε για τα like. ούτε γιατί ήθελα λύπηση, το έκανα γιατί μια γιατρός που με βοηθάει στην αποκατάσταση, μου είπε ότι πρέπει να μιλήσεις και να δώσεις από τον δικό σου αγώνα κουράγιο σε άλλους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ για την συντροφιά αυτό τον μήνα και συνεχίζουμε και πιστεύω όχι για μήνες αλλά για χρόνια».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου