Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκάλυψε on camera ότι πάσχει από νευρική ανορεξία (βιντεο)

Δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή του Νέου Καναλιού «Έχουμε και Λέμε», την οποία παρουσιάζουν η Αμέλια Αναστασάκη και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη ότι πάσχει από νευρική ανορεξία και άφησε τους πάντες άφωνους.

 Ο Μιχάλης Λαγάνης, ο οποίος έχει εργαστεί στο Mega και στο Alter, σόκαρε τους συναδέρφους του όταν αποκάλυψε:

«Μαμά συγγνώμη. Δεν σου είχα πει τίποτα. Νομίζω κάποια στιγμή έπρεπε να το κάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι 61 κιλά. Είμαι 1,88. Έχω υπάρξει και 50 κιλά, έχω υπάρξει και 80 κιλά. Μέχρι το 1999 ήμουν ένας φυσιολογικότατος νέος. Ξαφνικά το 1999 μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα.»! Και πρόσθεσε: «Να ψειρίζω το φαγητό, να παίρνω θερμιδομετρητές. Άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου χοντρό. Δείτε πως είμαι τώρα. Πολύς κόσμος συνδέει τη νευρική ανορεξία με την εικόνα της συγχωρεμένης της Νανάς Καραγιάννη και με κάποιους άλλους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Δεν υπάρχει μόνο νευρική ανορεξία.»

Και υπογράμμισε: «Εγώ συγκεκριμένα σύμφωνα με διάγνωση, έχω ψυχογενής ανορεξία με χρόνια εμμονική διαταραχή. Είμαι σαν ένας χρήστης ναρκωτικών. Αν δεν κάνω τη δόση μου, που είναι να φάω τεράστιες ποσότητες φαγητού. Με έχετε δει μέσα τι τρώω. Αλλά εν αντιθέσει με τους βουλιμικούς που κάνουν εμετό, μετά πρέπει να περπατήσω άπειρα χιλιόμετρα. Αυτή η κατάσταση κρατάει 20 χρόνια».

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Λαγάνη

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου