Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Η Πηνελόπη Πλάκα μας «συστήνει» τον παππού της

Η Πηνελόπη Πλάκα επισκέφθηκε τον παππού της στη Θεσσαλονίκη σε μια στάση που έκανε καθώς βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση που πρωταγωνιστεί. 

Η ηθοποιός «ανέβασε» βίντεο στο instagram «συστήνοντας» τον παππού της. «ο Παππούς ο Νίκος. Μεγάλωσα μαζί του μέχρι τα 6.

Μου πήρε το πρώτο μου ποδήλατο. Ανέβαινα στο τρακτέρ του, και έπεφτα μέσα στα χωράφια μέ τα ρύζια. Μαζεύαμε καλαμπόκια και πιάναμε βατράχια. Στις 00.00 συνήθως βγαίναμε να πιάσουμε το σκαντζόχοιρο που την έπεφτε στην Φρίνη, το σκυλί μας.

Αυτός που μου έπαιρνε γουρουνάκια και κατσικάκια και τα τάιζα με μπιμπερό. Αυτός, ο καλύτερος παππούς. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ • ❤️ #mylife #myeverything #mygrandpa #mylove #mysummer #adendro #thessalonikis».
• ο Παππούς ο Νίκος. Μεγάλωσα μαζί του μέχρι τα 6. Μου πήρε το πρώτο μου ποδήλατο. Ανέβαινα στο τρακτέρ του, και έπεφτα μέσα στα χωράφια μέ τα ρύζια. Μαζεύαμε καλαμπόκια και πιάναμε βατράχια. Στις 00.00 συνήθως βγαίναμε να πιάσουμε το σκατζοχειρο που την έπεφτε στην Φρίνη,το σκυλι μας. Αυτός που μου έπαιρνε γουρουνάκια και κατσικάκια και τα τάιζα με μπιμπερό. Αυτός, ο καλύτερος παππούς. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ • ❤️ #mylife #myeverything #mygrandpa #mylove #mysummer #adendro #thessalonikis
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ 𝕆𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@pinelopiplaka) στις

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου