Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Μαρία Μπακοδήμου: «Μου έκανε πάρα πολύ καλό που έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης»

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για τον έναν χρόνο που έμεινε εκτός τηλεόρασης και για τον επαγγελματικό χωρισμό της από τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Σου έκανε καλό ο ένας χρόνος που έμεινες εκτός tv;

Μου έκανε πάρα πολύ καλό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γιατί έπρεπε να κλείσω κεφάλαια, να πάω παραπέρα, χωρίς να το συνειδητοποιώ. Είμαι, όμως, τόσο ευγνώμων, γιατί έκανα έναν επαναπροσδιορισμό του τι μου αρέσει στη ζωή. Και αυτό που θέλω να κάνω είναι να εξαντλήσω τις αρετές μου. Να γίνω όσο καλύτερη γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

 Ο «χωρισμός» σου με τον Φώτη σου έκανε καλό;

Στην ενηλικίωση μου, ναι. Αν και ήταν πολύ σκληρό, γιατί με τον Φώτη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε όμως οικογένεια, είμαστε αδέρφια

Ρώτησες τον Φώτη προτού κάνεις το Power of love;

 Όχι, γιατί όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό έγινε μέσα σε 3-4 μέρες. Τον Φώτη τον συνάντησα αφού είχε βγει η εκπομπή, αλλά επειδή είχαμε να τα πούμε καιρό, μιλήσαμε για πιο προσωπικά πράγματα.

Δεν ήθελες να σου πει τη γνώμη του;

Φαντάστηκα ότι αν είχε κάτι να μου πει, θα μου το έλεγε. Ούτε τη μαμά μου' ούτε τα παιδιά μου ρώτησα πώς τους φάνηκα Την πρώτη εβδομάδα ήμουν λίγο αμήχανη, το ξέρω, αλλά ένιωσα πολύ γρήγορα ωραία και άνετα, οπότε δεν είχα την ανάγκη να ρωτήσω κάποιον πώς είμαι.

Πηγή: Down Town

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου