Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μαρίνα Τσιντικίδου: Χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης με γνωστό επιχειρηματία!

Πέντε ολόκληρα χρόνια κράτησε η σχέση της Μαρίνας Τσιντικίδου και του Τάσου Παντελεάκη. 

Η πρώην εστεµµένη και ο γνωστός Κηφισιώτης επιχειρηµατίας, ιδιοκτήτης µεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, έζησαν µια όµορφη σχέση µακριά από τα φλας και έτσι αθόρυβα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους.

Το ζευγάρι ζούσε µαζί και ήταν αχώριστο, µοιράζοντας τον χρόνο του πότε στο διαµέρισµα της Μαρίνας στο Μαρούσι, πότε στο επιβλητικό σπίτι του επιχειρηµατία στην Κηφισιά, µε τον υπέροχο κήπο και τη µεγάλη πισίνα.

Εκεί τους άρεσε να καλούν φίλους, αλλά και να χαλαρώνουν φροντίζοντας τα σκυλιά τους, µε τη Μαρίνα Τσιντικίδου να µελετά για τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική κήπων και να ασχολείται, µεταξύ άλλων, και µε το δηµιουργικό πλέξιµο. Η Μαρίνα και ο Τάσος έδειχναν πολύ ευτυχισµένοι όλο αυτό το διάστηµα, κάνοντας µικρές αποδράσεις µόνοι τους ή µε φίλους.

Τους άρεσε πολύ να ταξιδεύουν στη Μάνη ή να πηγαίνουν για σκι στα Καλάβρυτα τους χειµερινούς µήνες, ενώ το καλοκαίρι περνούσαν αρκετές ηµέρες στην Κέρκυρα. Η γνωριµία τους είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια µέσω κοινών γνωστών και, πριν καταλάβουν πως τρέφουν δυνατά αισθήµατα ο ένας για τον άλλον, είχε ήδη αναπτυχθεί µεταξύ τους µια ζεστή φιλία.

Η Μαρίνα και ο Τάσος δεν θέλουν να αναφερθούν στους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισµό, ωστόσο άτοµα από το περιβάλλον τους µιλούν για τη φθορά του χρόνου, που έκανε τον ενθουσιασµό να ξεθωριάσει, κάτι που έγινε ακόµη πιο αισθητό πριν από δύο µήνες, οδηγώντας τους στην απόφαση να πορευτούν πλέον µόνοι τους.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν το 1992 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια κέρδισε και τον τίτλο της Μις Ευρώπη, µετά τη σύντοµη καριέρα της στην τηλεόραση ασχολήθηκε µε την υποκριτική.

Οταν αποφάσισε να αποτραβηχτεί νωρίς από τα φώτα της δηµοσιότητας, κράτησε τη ζωή της µακριά από τα φλας. Παραµένει όµορφη, εντυπωσιακή και στιλάτη, ενώ πρόσφατα συµµετείχε σε µια διαφηµιστική καµπάνια.

Ολη, όµως, η ενέργειά της διοχετεύεται στην προσπάθειά της να εδραιωθεί και να χτίσει ένα πελατολόγιο στην αρχιτεκτονική κήπων, σε έναν χώρο που της ταιριάζει πολύ, µιας και σε αυτόν έχει βρει πεδίο έκφρασης και δηµιουργικότητας.

 Ο Τάσος Παντελεάκης, από την άλλη, προέρχεται από ευκατάστατη επιχειρηµατική οικογένεια, της οποίας τα γκαλά και οι δεξιώσεις τις προηγούµενες δεκαετίες αποτελούσαν θέµα συζήτησης στους υψηλούς κοσµικούς κύκλους των βορείων προαστίων.

Με σπουδές στα οικονοµικά, ασχολείται µε την επιχείρηση της οικογένειάς του, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον αδελφό του, Γιάννη Παντελεάκη, ο οποίος είναι δηµοτικός σύµβουλος στον δήµο Κηφισιάς

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου