Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσω μια κοινωνική εκπομπή»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για επαγγελματικά της σχέδια τα επόμενα χρόνια.

Ποιοι είναι, οι στόχοι σου για τα επόμενα χρόνια; Θα ήθελες να παρουσιάσεις δελτίο ειδήσεων;

Θα ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα εκεί. Θα ήθελα αργότερα να μου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσω μια κοινωνική εκπομπή. Τα κοινωνικά θέματα είναι αυτά που μου ταιριάζουν περισσότερο και πιστεύω ότι μπορώ να τα υποστηρίξω.

Τις εντάσεις, αλλά και τις έντονες αντιπαραθέσεις πώς τις αντιμετωπίζεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Πολλές φορές ακούω πράγματα που με εξοργίζουν και με θυμώνουν, όπως εξοργίζεται και ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Εκεί προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη και να πάρω απαντήσεις στα ερωτήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει όλα και βγάζει τα συμπεράσματά του...

Ο τομέας της ενημέρωσης χρειάζεται πολύ διάβασμα, αλλά και προσήλωση στα καθημερινά γεγονότα, που «τρέχουν».

Έχεις θυσιάσει κάτι στη ζωή σου για να ακολουθήσεις αυτούς τους ρυθμούς;

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας δεν μου δίνουν την ελευθερία, φεύγοντας από το γραφείο, να μην ασχοληθώ άλλο με τη δουλειά μου. Είμαι μπροστά στο tablet ή στο κινητό και παρακολουθώ την επικαιρότητα. Το απόγευμα πρέπει να δω δελτία ειδήσεων. Αυτές οι απαιτήσεις κλέβουν από τον ελεύθερο χρόνο μου και, βέβαια, τις καθημερινές δεν μπορώ να κοιμηθώ αργά γιατί το πρωί ποιος ξυπνάει; Αναγκαστικά πρέπει να υπάρχει μια πειθαρχία στον ρυθμό ζωής μου και, βέβαια, κατανόηση από τους δικούς μου ανθρώπους. Όμως δεν παραπονούμαι γιατί νιώθω τυχερή που έχω καταφέρει να κάνω αυτό που αγαπώ.

Πηγή:mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου