Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Συντετριμμένη η Άννα Φόνσου: «Δεν μπορώ να συνέλθω. Ο άντρας της είναι ράκος»

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» στο Έψιλον για την φίλη της Τζέσυ Παπουτσή που έφυγε από τη ζωή στα 62 της χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.


Η Άννα Φόνσου συντετριμμένη είπε στον Σπύρο Χαριτάτο: «Από σήμερα το θέατρο είναι πιο φτωχό, αλλά πάνω από όλα είμαι φτωχότερη κι εγώ. Γιατί η Τζέσυ ήταν η φιλενάδα μου, ήταν η αδελφή μου, ήταν όλα μαζί και έτσι το πλήγμα είναι πολύ μεγάλο για εμένα.».

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι ανακάλυψε την ασθένεια της όταν παίζαμε μαζί. Πήγαινα στο καμαρίνι της και μου έλεγε «σαν κάποιος να μου κρατάει πίσω το κεφάλι, τι πλάκα είναι αυτή;». Κάθε μέρα το έλεγε. Της λέω «πήγαινε να δεις τι συμβαίνει» και έτσι πήγε. Πήγε στο Λονδίνο και της είπαν εντάξει θα ξανασυμβεί. Και κάθε φορά μου έλεγε λες να μου ξανασυμβεί;

Η Τζέσυ δεν δεχόταν να στενοχωρεί τον άλλον κόσμο. Μιλούσε και πολύ λίγο για να μην στεναχωριέται και ο άντρας της ο Γιάννης, ο οποίος είναι ράκος χθες που τον είδα. Το διακωμωδούσε αυτό με το κεφάλι. Έλεγε νόμιζα ότι το έχω για το κομμωτήριο το κεφάλι, αλλά το έχω και για άλλα.

 Θα μας λείψει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να συνέλθω από χθες. Τζέσυ, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο σου, την παιδικότητα σου, τις πλάκες σου, τι σπουδαία ηθοποιός ήσουν και ντρεπόσουν όταν σου έλεγαν πόσο καλή είσαι και πόσο θα μου λείψεις. Καλό σου ταξίδι».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου