Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω όχι»

Το καλοκαίρι έφτασε και το περνάμε μαζί στον ΑΝΤ1.

Η νέα πρωτότυπη ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», που προβάλλεται κάθε πρωί στις 10.00, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα και αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά όλη τη θερινή περίοδο.

 Ο Νίκος Αναδιώτης, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του με την κούκλα παρτενέρ του, μιλά στην «Espresso» γι' αυτό το νέο τηλεοπτικό στοίχημά του.

«Αυτή η πρόταση δεν έγινε από οποιοδήποτε κανάλι. Στη δική μου συνείδηση, όπως φαντάζομαι και σε πολλών άλλων Ελλήνων, ο ΑΝΤ1 έχει βάλει τη σφραγίδα του στις ιστορικότερες πρωινές εκπομπές.

 Οταν, λοιπόν, μου προτάθηκε να παρουσιάσω πρωινό στο εν λόγω κανάλι, ακόμη και τώρα που είναι καλοκαιρινή περίοδος, στ' αυτιά μου ήχησε σαν κάτι τόσο μοναδικό και μεγάλο που δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω «όχι».

Το κουβέντιασα και με τη γυναίκα μου και απάντησα θετικά πολύ σύντομα» αναφέρει ο Νίκος Αναδιώτης και συνεχίζει λέγοντας ότι δεν τον πειράζει που θα περάσει το καλοκαίρι του στην Αθήνα.

«Θα το φτιάξω στο μυαλό μου σαν να είμαι διακοπές, αφού ο περισσότερος κόσμος θα λείπει από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Επιπλέον, τα Σαββατοκύριακα θα μπορώ να πηγαίνω για καμιά βουτιά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Αίγιο, ή σε παραλίες της Αττικής, κι όλα καλά». λέει

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου