Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Νίκος Ψαρράς: Η πρόταση για τηλεοπτική σειρά και το «όχι»

Ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε την πρόταση που δέχθηκε για καθημερινή τηλεοπτική σειρά, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά σχέδια του για τον χειμώνα. 


Ο Νίκος Ψαρράς έχει λείψει από το τηλεοπτικό κοινό, όπως έχει λείψει και η τηλεόραση από τον ίδιο.

Το χειμώνα τι ακολουθεί;

«Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνών, με τον “Φάρο”».

Πέρσι πήρες εξαιρετικές κριτικές για το ρόλο αυτό...

«Υπάρχει μια ωραία ιστορία για αυτό το έργο. Όταν μου τηλεφώνησε ο Μαρκουλάκης, δεν μου είχε πει για ποιο ρόλο με θέλει. Αφού το διάβασα, μου είπε ότι με σκεφτόταν για το ρόλο του Ιβάν, τον οποίο δεν είχα πολυ-προσέξει, και μου ζήτησε να το ξαναδιαβάσω.

Έτσι, άρχισα να βλέπω ότι ο ρόλος αυτός είχε παρά πολύ ζουμί και πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα, αυτό το έργο ήταν μια αφορμή για να ξανασυναντηθώ με φίλους με τους οποίους είχα παίξει ξανά, πλην του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου».

Έχεις προτάσεις για την τηλεόραση;

«Είχα μία για τη νέα δραματική καθημερινή σειρά που προορίζεται για τον ΑΝΤ1, αλλά εξήγησα ότι δεν θα μπορώ να κάνω γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά όπως είπα στον παραγωγό, όταν έχεις επτά παραστάσεις την εβδομάδα, δεν μπορείς να κάνεις και πενήντα ώρες γύρισμα.

Μετά από ένα μήνα, θα πάθεις υπερκόπωση. Και του είπα να με έχει υπόψη του αν προκύψει κάτι με πιο χαλαρά γυρίσματα.

 Επίσης, χαίρομαι που και η ΕΡΤ θα κάνει μυθοπλασία, γιατί η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο εκπομπές και αυτό το άθλιο θέαμα που λέγεται Γιουροβίζιον. Είπαμε αμάν να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ. Και άνοιξε και είναι σαν να μην άνοιξε!» εξήγησε στο 7ΜΕΡΕΣ ΤV

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου