Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Οι κριτές του «Bake off Greece» αποκαλύπτονται και μιλούν για τον ζαχαροπλάστη που ζητούν

Το «Bake off Greece» ανοίγει σε λίγο καιρό αυλαία στον Alpha με παρουσιάστρια την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το νέο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής θα έχει τρεις κριτές: τον Άκη Πετρετζίκη, τον Νικόλα Στράγγα και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.

«Φαντασία! Πίστεψε με, αυτό είναι το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει ένας ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης για να πετύχει στο Bake off Greece! Ξέρεις κάτι, όμως; Δεν είναι το μόνο... Πρέπει επίσης να έχει υπομονή, πολλή υπομονή! Να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, να σκέφτεται γρήγορα και να... κινείται ακόμα γρηγορότερα! Αν τελειώσαμε εδώ; Όχι! Πρέπει να γνωρίζει καλά τις πρώτες ύλες του και να ακολουθεί πιστό ποσότητες και χρόνους», δήλωσε στο mytv ο Άκης Πετρετζίκης. Με τον Νικόλα Στράγγα να συμπληρώνει: «Ο τέλειος διαγωνιζόμενος πρέπει να με παρασύρει σε μια όμορφη και γλυκιά ιστορία γεύσεων, συναισθημάτων και εικόνων. Με βασικές αρετές την υπομονή, τη θέληση και το πάθος, κάθε επίδοξος ζαχαροπλάστης μπορεί να υπηρετήσει την απαιτητική τέχνη της ζαχαροπλαστικής.

 Από εκεί και πέρα, χρειάζεται δημιουργικότητα και αγάπη για την πρώτη ύλη, ώστε να... δέσει το γλυκό». Όσο για τον Δημήτρη Χρονόπουλο με τη σειρά του δήλωσε: «Για να είσαι καλός στη ζαχαροπλαστική χρειάζεται υπομονή και επιμονή, οπότε περιμένω αυτά ειδικά τα χαρακτηριστικά να τα διαθέτουν οι συμμετέχοντες. Ωστόσο, για να πετύχουν τον στόχο τους, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να λειτουργήσουν απέναντι στον διαγωνισμό με πάθος, δημιουργικότητα και συνέπεια, να αποτυπώσουν στα γλυκά τους την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, να εργαστούν με μεθοδικότητα, πειθαρχία και με οδηγό την έμπνευση και να λειτουργήσουν με άξονα την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου