Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Πάνος Βλάχος: «Κάποιος άνθρωπος με εμπνέει. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω ποιος είναι αυτός»


Για τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος αποκαλύπτοντας πως εμπνεύστηκε από μια συγκεκριμένη γυναίκα.

Μπορεί ο ίδιος να μην αναφέρει δημοσία το όνομα, όμως όλοι γνωρίζουμε την πολυετή του σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Αυτή είναι η δεύτερη δισκογραφική σου δουλειά.

«Ναι, ο πρώτος δίσκος βγήκε το 2015.Ήταν τραγούδια που είχαν γραφτεί τα προηγούμενα χρόνια, από εμπειρίες μου μέσα από το θέατρο αλλά και τη ζωή, στίχοι εμπνευσμένοι από ιστορίες άλλων ανθρώπων. Αυτή τη φορά ο νέος δίσκος, που έχει τίτλο Μετά, έχει να κάνει με δικές μου ιστορίες - είναι πολύ προσωπική εξιστόρηση και κατάθεση. Συμμετέχει ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ελένη Δήμου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ενώ σε ένα τραγούδι κάνει φωνητικά η Μαρίνα Σάττι, που είναι φίλη μου και εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα από αυτόν το δίσκο καταθέτω κομμάτια της ζωής μου. Ξέρεις, το μέλημα μου είναι μέσα από την τέχνη να διηγούμαι ιστορίες. Αλλά ειδικά σε αυτή τη δουλειά είναι πολύ μεγαλύτερη η έκθεση γιατί δεν υποδύομαι κάποιο ρόλο. Μιλάω για τη δική μου ζωή»

Στο τέλος του νέου τραγουδιού λες «Καλημέρα, ερωτά μου, θες να κάνεις τα παιδιά μου;». Προφανώς επειδή έχεις πει πως μιλάς για τη ζωή σου, έχει σχολιαστεί ότι μέσα από όλους τους στίχους απευθύνεσαι στην Ιωάννα (Τριανταφυλλίδου).

«Σε όλο αυτόν το δίσκο σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο απευθύνομαι. Δεν τα λέω στον αέρα. Κάποιος άνθρωπος με εμπνέει. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω ποιος είναι αυτός. Λέω μια ιστορία που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αλλά η έμπνευση μου ξεκινά από ένα συγκεκριμένο άνθρωπο...», αποκαλύπτει ο ίδιος στο People.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου