Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Σήμερα η βάφτιση του πρίγκιπα Louis!

Μετά τον εντυπωσιακό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, το παλάτι φορά και πάλι τα καλά του και ετοιμάζεται για τη βάφτιση του μόλις λίγων μηνών γιου της Kate Middleton και του William. 

Ο μικρός πρίγκιπας Louis θα βαφτιστεί σήμερα το απόγευμα στις 4 (ώρα Αγγλίας) στο βασιλικό παρεκκλήσι στο παλάτι του St James.

Ο πρίγκιπας Λούις θα έχει έξι νονούς. Ανάμεσά τους και ο καλός φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ Guy Pelly. Τη χρυσή εξάδα συμπληρώνουν οι Nicholas van Cutsem, Harry Aubrey-Fletcher, The Lady Laura Meade, Sophie Carter και Lucy Middleton. Ενώ, όλη η οικογένεια με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte ανυπομονούν για την τελετή.

Το παρών θα δώσουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της James Matthews, ο αδερφός τους James Middleton και ο Michael Middleton.


Ωστόσο, θα υπάρχει μια ηχηρή απουσία, αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ και του δούκα του Εδιμβούργου. Οι προπαππούδες του μικρού πρίγκιπα Λούις θα χάσουν τη βάφτισή του που θα τελεστεί στο βασιλικό παρεκκλήσι καθώς πιθανότατα να μην έχουν προλάβει να επιστρέψουν από το Norfolk.

Ακόμη, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ ζήτησαν από τον Matt Holyoak να είναι ο επίσημος φωτογράφος στη βάφτιση. Το 2017 είχε φωτογραφήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον δούκα του Εδιμβούργου για την 70ή επέτειο του γάμου τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου