Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Σαλάτα λάχανο, με σταφίδες, καπνιστό σολομό και dressing γιαουρτιού

Υλικά

1 φλιτζάνι λάχανο λεπτοκομμένο

1 καρότο κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 χούφτα σταφίδες

1 ξινόμιλο

100 γρ. καπνιστό σολομό

Για το ντρέσινγκ 

3 κ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι

1 κουταλιά ελαιόλαδο

1 κουταλιά μουστάρδα

1 κουταλιά μηλόξιδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ βάζετε το λάχανο, το ξινόμηλο, τις σταφίδες και το καρότο λεπτοκομμένα..

Σε ένα μπολάκι χτυπάτε το λάδι και το γιαούρτι. Κατόπιν προσθέτετε το ξίδι , τη ζάχαρη και τη μουστάρδα.

Τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα και τη ρίχνετε στη σαλάτα.

 Ρίχνετε το σολομό σε φέτες και ανακατεύετε καλά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου