Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιο πρόσωπο θα ήθελε να αναζητήσει μέσα από την εκπομπή της;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την πραγματική σχέση της με το κανάλι Alpha, αλλά και για την ανάγκη της να εκτονώνεται μέσα από τη γυμναστική... 


Εσείς, κυρία Χατζηβασιλείου, θα θέλατε να βρείτε κάποιο πρόσωπο µέσα από την εκποµπή σας;

Νοµίζω ότι όλα τα πρόσωπα που χρειάζοµαι εγώ να έχω στη ζωή µου τα έχω.

Για τη συνέχεια της εκποµπής και µέχρι να υπογράψετε την ανανέωση επίσηµα ακούστηκαν πάρα πολλά. Κυρίως ότι θα πάτε σε άλλο κανάλι και ότι από τον Alpha θα σταµατήσετε, γιατί το κανάλι ήταν δυσαρεστηµένο.

Κάθε φορά ακούγεται ό,τι θέλετε! Ολα ακούγονται. ∆εν πειράζει. Τι ακριβώς ήταν αυτό που θα δηµιουργούσε τη δυσαρέσκεια και το «κόλληµα» από το κανάλι; Εγώ πάντα µε το κανάλι είχα εξαιρετική σχέση και πολύ ωραία συνεργασία. Και υπάρχει µεγάλη αλληλοεκτίµηση.

Σας βρίσκω στην Αθήνα και διαπιστώνω ότι η ζωή σας µοιράζεται ακόµη ανάµεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρόλο που τώρα δεν προβάλλεται η εκποµπή. ∆εν σας έχει κουράσει αυτό;

Θα µε κούραζαν η απραξία και η µονοτονία.

Πού τη βρίσκετε τόση ενέργεια;

Κι εγώ δεν ξέρω! Νοµίζω ότι έχω περίσσια ενέργεια και, αν δεν την εκτονώσω, µπορεί και να µε κάψει! Υπάρχει και αυτό. Γι’ αυτό και έχω ανάγκη να κάνω αθλητισµό. Εγώ µε τον αθλητισµό έρχοµαι στα ίσα µου. Εχω τόση ενέργεια, που δεν ξέρω πού να τη διοχετεύσω! Και ο αθλητισµός είναι η καλύτερη διέξοδος.

Ασχολείστε µε τον αθλητισµό και το beach volley. Καλοκαίρι τώρα, θα παίξετε, φαντάζοµαι.

Τώρα θα αρχίσουµε να παίζουµε σε διάφορα τουρνουά.Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου