Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/7)

Η ημέρα είναι κατάλληλη για τη μελέτη νέων επαγγελματικών ευκαιριών…

ΚΡΙΟΣ

Θα βιώσεις μία ψυχολογική δυσφορία στη διαδικασία επικοινωνίας με έναν πιθανό πελάτη στην εργασία. Μην αφήσεις τίποτα ωστόσο να σε αποσυντονίσει από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν και είναι σημαντικό να πετύχεις τον διακανονισμό των χρεών σου. Το ενδιαφέρον σου για τον αγαπημένο σου θα αυξηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρεις κάποιο επαγγελματικό ρίσκο. Απέφυγε τους κινδύνους και μην πεις ναι σε προτάσεις που δεν έχεις σκεφτεί καλά προηγουμένως. Οι διακοπές πλησιάζουν για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η άρνησή σου σε μία πρόταση που θα σου κάνει ο αγαπημένος και η επιμονή σου στο όχι θα σε φέρει καυγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αποδειχθεί πόσο γενναία ψυχή είσαι. Θα λάβεις μεγάλη λογοκρισία για τις απόψεις σου, όμως δεν θα παραμείνεις σιωπηλή. Τόλμησε και διεκδίκησε όσα σου αναλογούν. Στα ερωτικά σου επικρατεί μία αναστάτωση. Φρόντισε να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν πριν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα περάσεις όλη την ημέρα κολλημένη μπροστά σε μία οθόνη υπολογιστή, κινητού ή τάμπλετ. Οι υποχρεώσεις σου είναι τόσες που δεν υπάρχει χρόνος για να ηρεμήσεις. Θα λάβεις μία σημαντική προσφορά για τα οικονομικά σου, ωστόσο πρέπει να την σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν πεις το τελικό ναι. Πριν βυθιστείς σε έναν καινούργιο έρωτα βεβαιώσου ότι το άτομο που βρίσκεται μπροστά σου έχει αληθινά αισθήματα για εσένα.

ΛΕΩΝ

Για ακόμη μία φορά θα θριαμβεύσεις στα επαγγελματικά σου και θα λάβεις την επιβράβευση. Τα οικονομικά σου ωστόσο δεν θα παρουσιάσουν αλλαγή, παρόλο που η δουλειά σου έχει ανοδική πορεία. Ίσως πρέπει να προσέξεις περισσότερο με τα έξοδά σου. Ο αγαπημένος σου σού ετοιμάζει μία έκπληξη, που θα σε εντυπωσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν από τους συνεργάτες σου, που θα σε κάνει να καταλάβεις καλύτερα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τους πάντες στον εργασιακό σου χώρο. Οι διακοπές σου ωστόσο σε απασχολούν περισσότερο και τώρα είναι η στιγμή να τις οργανώσεις. Μία μεγάλη ένταση θα επικρατήσει ανάμεσα σε εσένα και στον αγαπημένο σου.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου βελτιώνεται και αυτή η θετική εξέλιξη θα σε βοηθήσει να αφοσιωθείς περισσότερο στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, όμως σίγουρα μπορείς να αφιερώσεις κάποια χρήματα για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Το βράδυ θα είναι υπέροχο στο πλευρό του αγαπημένου σου. Θα έχεις έναν καλό συνομιλητή στο πλευρό σου, ο οποίος θα ακούσει με ευχαρίστηση όλα όσα έγιναν μέσα στη μέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνεις το λάθος και κρίνεις τους συνεργάτες σου, αν δεν θέλεις να σε κρίνουν. Επιτέλους έχεις καταστρώσει ένα σχέδιο για τα οικονομικά σου, καιρός να το θέσεις σε εφαρμογή. Θα λάβεις κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορείς να τα… επενδύσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Η ψυχολογική δυσφορία που αισθάνεσαι, ίσως να είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική σου ζωή… Μήπως να σκεφτείς το μέλλον αυτής της σχέσης;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να αναλάβεις έναν άλλο ρόλο στον χώρο της εργασίας σου. Θα αναλάβεις χρέη συμβούλου και θα τα ανταπεξέλθεις πολύ καλά. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σου, σίγουρα δεν σου αρέσει, όμως κάποιες φορές είναι αναγκαία. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν, όμως σήμερα δεν θα σε απασχολήσουν. Τα προσωπικά σου θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου. Η ανισορροπία στη σχέση σου είναι κάτι που πρέπει να διορθώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάντα είναι οργανωμένα σήμερα και προχωράνε θετικά στα επαγγελματικά σου. Θα εκπλαγείς μόλις ρίξεις μια ματιά στον τραπεζικό σου λογαριασμό, καθώς ένα πρόσωπο θα σου μεταφέρει χρήματα και μάλιστα πολλά. Πρόκειται για χρήματα από κάποιον που είχες βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και έτσι θα σου εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν εσένα και τον αγαπημένο σου να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που είχατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καμία διαφορά δεν θα έχει η σημερινή ημέρα από τη χθεσινή. Η επαγγελματική ρουτίνα θα σε βυθίσει όλο και περισσότερο στις σκέψεις σου και θα ξεφύγεις μόνο με τη φαντασία σου. Οι διακοπές μοιάζουν μακρινές, παρόλο που δεν αργούν πολύ. Η σχέση σου έχει πρόβλημα και αρνείσαι να το δεις. Το πιο σωστό που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να μην αποφύγεις να αντικρίσεις την αλήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Η μεγαλύτερη δυσκολία της ημέρας θα είναι η κακή διάθεση του προϊσταμένου σου, ο οποίος θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Η κριτική που θα σου ασκήσει θα σε στεναχωρήσει. Αντί να αντιδράσεις σε κάτι που έχει δίκιο, φρόντισε να γίνεις καλύτερη. Ξέρεις ότι μπορείς. Το υπερβολικό άγχος και η κόπωση δεν είναι καλοί σύμμαχοι… Φρόντισε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Θα σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Άδραξε τη στιγμή. Ο αγαπημένος σου θα σε ακούσει και θα βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων που έχετε ως ζευγάρι.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου