Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με σ*ξι εμφάνιση γιόρτασε τα 30α της γενέθλια (φωτο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε 30 χρονών και βγήκε να το γιορτάσει. 

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μίνι διασκέδασε μέχρι πρωίας με τους φίλους της αφού πρώτα έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της.

 Επαγγελματικά είναι μια χαρά καθώς παρουσιάζει το «My style rocks» και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Τώρα ένας έρωτας χρειάζεται για να συμπληρώσει την ευτυχία της.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι στην πορεία της έκανε ανθρώπους να χάσουν τον ύπνο τους. «Άθελα μου, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Με την καλή έννοια πάντα.

Εγώ πάντως τον αγαπώ τον ύπνο. Είναι κάτι ιερό. Στο Survivor με είχε σώσει ο ύπνος. Κοιμόμουν όπου έβρισκα». Όσο για το πόσο καιρό αντέχει οικονομικά χωρίς δουλειά είχε πει: «Μία μέρα και πέντε ώρες. Αναλόγως με το αν θα τρώω πολύ ή λίγο.  Αν τρώω πιο λίγο, αυξάνονται οι μέρες. Είναι αστείο αυτό που με ρωτάς.

Από πιτσιρίκα μάθαινα να περνάω με τα χρήματα που κάθε φορά είχα Έχω κάνει και τις σπατάλες μου, αλλά έχω ζήσει και πολύ συντηρητικά.

Έχει τύχει, όταν ήμουν φοιτήτρια, μια ολόκληρη βδομάδα να μη βγω από το σπίτι και να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση, γιατί δεν είχα χρήματα. Τότε δεν υπήρχε και το Netflix».
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου