Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

4 ενδείξεις ότι μάλλον δεν θα τα ξαναβρείς με τον πρώην σου

Χωρίσατε και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, είσαι στα πατώματα και χτυπιέσαι. 

Από την μία ο χωρισμός δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο, αλλά από την άλλη δεν μπορείς και να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν.

Και πάνω που αρχίζεις να πιστεύεις ότι δεν έχουν όλα τελειώσει και ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, εμείς ερχόμαστε να σου χτυπήσουμε καμπανάκι και να σου πούμε ότι δεν παίζει να τα βρείτε αν ισχύουν τα 4 παρακάτω...

1. Οι φίλοι σου συμφωνούν με το χωρισμό: Πήρες τη γνώμη μόλις (!) 10 ατόμων, και όλα –με εξαίρεση την αγγελοκρουσμένη ξαδέρφη σου-σου είπαν ότι ήταν μία σωστή απόφαση γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ήσουν ευτυχισμένη. Και μιας και οι άνθρωποι αυτοί σε αγαπούν, προφανώς και δε θα κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια να σε φέρουν σε επαφή μαζί του, τουλάχιστον όχι τον πρώτο καιρό. Οπότε έχεις και τις ευλογίες του περιβάλλοντός σου, να... προχωρήσεις τη ζωή σου.

2. Είχατε κόψει το σ*ξ: Αυτό είναι ίσως και πιο βαρύ και από το να ανακαλύψεις ότι σε κερατώνει. Πριν διαμαρτυρηθείς δικαιούμαι να σου εξηγήσω: Όταν το σ*ξ κόβεται, και το ζευγάρι φτάνει σε μία φάση κατά την οποία η σχέση είναι σχεδόν αδελφική, σημαίνει ότι οποιοδήποτε πάθος ή έρωτας, έχει εξαφανιστεί και η σχέση είναι απλά από συνήθεια, κατάσταση που δύσκολα ανατρέπεται. Από την άλλη, το κέρατο είναι μία εντελώς διαφορετική συγκυρία, που μαρτυρά άλλου είδους προβλήματα αλλά όχι απαραίτητα βαρεμάρα-δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν κάτι διαφορετικό, χωρίς φυσικά να δίνουμε άφεση-. Βέβαια, σε περίπτωση που το σ*ξ έχει κοπεί, να ξέρεις ότι συνήθως ο άντρας το βρίσκει αλλού. Οπότε η κατάσταση μπάζει από παντού!

3. Σου συνέβη κάτι σοβαρό και δε σε πήρε καν ένα τηλέφωνο: Θέλεις κι άλλη απόδειξη ότι αδιαφορεί για σένα; Βασικά όχι μόνο αδιαφορεί, είναι και τελείως βλάκας. Παράτα τον!

4. Έμαθες ότι βγαίνει με άλλη: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ σκούρα. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει για να το μάθεις και να ζηλέψεις. Επειδή όμως αυτό είναι καθαρά γυναικεία τακτική, στην περίπτωσή του δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα ή βρήκε κάποια να περνάει την ώρα του και να κάνει και σ*ξ. Αυτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου