Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Σύλβια Δεληκούρα: Το συγκινητικό μήνυμα για τον 4χρονο γιο της, που έχει γενέθλια


Η Σύλβια Δεληκούρα με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Ορφέα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του, όταν ήταν νεογέννητος και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα. 
Ο γιος της ηθοποιού γίνεται σήμερα τεσσάρων χρονών.

Συγκεκριμένα η Σύλβια έγραψε στο instagram της: «????? ????ℎ??? ???ℎ?? ✨28/11/2014 η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, ήρθε στη ζωή μας αυτός ο μπόμπιρας να μας ταρακουνήσει ,να μας αλλάξει τη ζωή ,να μας τη γεμίσει και να μας ολοκληρώσει!!!

 Μέσα σε μια στιγμη όλα αλλάζουν γιατί αυτό το καταλαβαίνεις στο πρώτο κλάμα όχι πριν .. όταν είναι μέσα στη κοιλιά είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα χαρά ,φόβος ..το άγνωστο και με το που εμφανίζεται η ευτυχια σε πλημμυρίζει τόσο πολύ έτσι όπως ποτέ ξανά δεν έχεις νιώσει και δεν υπάρχουν λόγια... υπάρχει μόνο κάτι θεϊκό..η γέννηση!!! Λατρεια μου ήλιε μου φωτεινέ να είσαι πάντα γέρος και δυνατός!

Με τύχη και πολύ αγάπη στη ζωή σου! Χιλιοχρονος παπάκι μου!!! 28/11/18 και δεν το πιστεύεις πως περνάνε τα χρόνια και από μωράκι γίνεται παιδακι... το παιδακι μας! Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη σήμερα...κάθε μέρα! #orfeasduck #myson #mysun #love #family #happybirthday».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου