Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/11)

Απόλαυσε κάθε τι φανταχτερό που θα σου φέρει η μέρα, όμως μην παρασυρθείς. Διατήρησε την τάξη και την ηρεμία στη δουλειά σου.

ΚΡΙΟΣ

Τόλμησε να κάνεις κινήσεις που θα αλλάξουν πλήρως τα επαγγελματικά σου. Θα έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι από τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν για αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα και θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, αφέσου ελεύθερη στην πιθανότητα να κάνεις κάτι νέο…

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, μην έρθεις σε ρήξη μαζί τους. Όλη σου η προσοχή είναι σημαντικό να στραφεί σε ε΄να οικογενειακό οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Μην αφήσεις ωστόσο τις δικές σου υποχρεώσεις σε αναμονή. Στην προσωπική σου ζωή θα δεις σήμερα ότι θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να λύσετε μία παρεξήγηση που έχετε. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι νέο εάν δεν είσαι σίγουρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και με τις πολύτιμες συμβουλές τους θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας σημαντικές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν σημειώσει κάποια πρόοδο, ωστόσο να είσαι προσεκτική. Μην κάνεις κινήσεις που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Δεν είσαι σε θέση να δεις καθαρά τα προβλήματα στη σχέση σου, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε καβγάδες. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην υπεραναλύεις τα πράγματα. Αφέσου σε μία νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει κάτι που δεν σε ικανοποιεί στη δουλειά σου και για αυτό θα δουλέψεις προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου, ειδικά τώρα που τελειώνει και ο μήνας. Μην σε τρομάζει ο τρόπος που λειτουργεί ο αγαπημένος σου, κάτι σε ενοχλεί. Εάν δεν είσαι σε σχέση επικεντρώσου περισσότερο στον εαυτό σου και μετά μπες στη διαδικασία να ξεκινήσεις έναν νέο δεσμό.

ΛΕΩΝ

Mείνε προσηλωμένη στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Μην χάνεις τον δρόμο σου, μην παρασύρεσαι από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Βασικό για να κερδίσεις μία καλύτερη συμφωνία για τα οικονομικά σου, είναι να την διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Όσο πιο μακριά φύγεις από μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί, τόσο πιο χαρούμενη και ελεύθερη θα αισθανθείς. Μην διστάσεις να δείξεις το ενδιαφέρον σε έναν άνθρωπο που σου αρέσει πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζεις με όλο και περισσότερη αισιοδοξία τα επαγγελματικά σου και αυτό φαίνεται. Παρά τις αυξημένες σου υποχρεώσεις, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου και θα το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία. Μπορεί τα οικονομικά σου να έχουν βελτιωθεί, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτική με τα έξοδά σου. Βρες τον καλύτερο τρόπο να μιλήσεις στον αγαπημένο σου για αυτό που σε προβληματίζει. Εάν είσαι single, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και γνώρισε νέους ανθρώπους που θα προσθέσουν αλατοπίπερο στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ακολούθησε τη λογική σου και κινήσου με γνώμονα αυτή για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της ημέρας. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Γίνε πιο δημιουργική και εκμεταλλεύσου ένα χόμπι σου για να σου φέρει περισσότερα έσοδα. Εσύ που είσαι σε μία σοβαρή σχέση καιρός να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ασχοληθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου και το μέλλον σου μαζί του. Εάν είσαι single άσε την τύχη να σου χαμογελάσει. Μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεσαι ανανεωμένη και έτοιμη να κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν στα επαγγελματικά σου. Διεκδίκησε και όσα πρέπει να λάβεις στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις χρέη του παρελθόντος να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάνε καλή διαχείριση των οικονομικών σου. Μην παρασυρθείς και πεις πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν τα εννοείς. Απέφυγε τους καβγάδες μαζί του. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το Σύμπαν άκουσε την ανάγκη σου και θα σου φέρει κάτι νέο και ενδιαφέρον στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που θα έρθουν σήμερα στη δουλειά σου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε τι που θα σου φέρει η μέρα. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο, ειδικά τώρα που τελειώνει ο μήνας. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές που θα αλλάξουν τα πάντα στον προϋπολογισμό σου. Εσύ που είσαι σε μία σχέση, είναι σημαντικό να κάνεις μία μικρή υποχώρηση και να δεις τα πράγματα με ποιο καθαρό μυαλό. Μην αντιδράς υπερβολικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι single αυτή την περίοδο είναι σημαντικό να αφοσιωθείς στον εαυτό σου και όταν είσαι έτοιμη να κάνεις μία νέα αρχή στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδανική ημέρα η σημερινή για να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Μην βασιστείς όμως μόνο στη διαίσθησή σου. Άκουσε και τις συμβουλές που έχουν να σου δώσουν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μία αλλαγή για να περνάς καλύτερα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και αφέσου σε κάτι νέο που έχει έρθει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου είναι τέχνη που σιγά σιγά φαίνεται ότι μαθαίνεις καλά. Με ηρεμία ασχολήσου σήμερα μόνο με τις δικές σου υποχρεώσεις και μην αφήσεις τίποτα να σε αποσυντονίσει. Τα οικονομικά σου δεν έχουν βελτιωθεί όσο θα ήθελες, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καλύτερες μέρες έρχονται.

ΙΧΘΕΙΣ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να ανεχτείς, όχι όμως το ψέμα. Σήμερα ένα ψέμα που θα αποκαλυφθεί θα σε φέρει εκτός εαυτού και θα συγκρουστείς με έναν συνάδελφό σου. Έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σού επιτρέπουν να σηκώσεις επιτέλους το ανάστημά σου και να κάνεις μερικές αγορές που εδώ και καιρό επιθυμούσες. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με αυτόν τον τομέα είτε είσαι σε μία σχέση, είτε αναζητάς να κάνεις κάτι νέο…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου