Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Αναστάσης Κολοβός: «Ο Μάκης μου θυμίζει λίγο τον Καραγκιόζη»

Ο Αναστάσιος Κολοβός υποδύεται τον Μάκη στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο guest ρόλος που υποδύεται έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και ν' αγαπηθεί από το κοινό.

Πώς βλέπει τον ήρωά του ο Αναστάσιος Κολοβός;

«Είναι ένας κλασικός Έλληνας. Πλάκα κάνω… Απλώς, ο Μάκης είναι λαϊκός τύπος, πονηρούλης, ο οποίος δεν θέλει ουσιαστικά να βλάψει κανέναν. Ούτε πλούσιος θέλει να γίνει, ούτε εξουσίες ονειρεύεται. Μου θυμίζει λίγο τον Καραγκιόζη, ο οποίος για να ταϊσει τα παιδιά του θα κάνει διάφορες αλχημείες.

Η τύχη τον πάει πολύ και θα έρθει μια στιγμή που θα τον δούμε και διευθυντή. Ξεκινά να φτιάξει ένα συνεργείο καθαρισμού για να την πει στον πεθερό του και τελικά πάνε καλά τόσο καλά οι δουλειές του που βγάζει παραδάκι με τον κουβά και όλοι μένουν άφωνοι στην εταιρία. Το συνεργείο του εξελίσσεται σε κολοσσό.

Ο άχρηστος Μάκης τελικά έχει τσαγανό» εξήγησε στην espresso και συνέχισε: «Είναι πολύ ωραίο να με σταματούν στον δρόμο από παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι και να σου εκφράζουν την αγάπη τους.

 Μου λένε «κουβαλάς ελληνικό στοιχείο του καταφερτζή και γελάμε μαζί σου». Κάποιες τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι καλά έκανα που άφησα το πανεπιστήμιο- είχα περάσει φυσικός- ήρθα σε σύγκρουση με τους δικούς μου, πήγα σε δραματική σχολή και κατάφερα να ζω από την υποκριτική τόσο μέσα από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου