Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η απαγωγή ενός παιδιού είναι ο χειρότερος εφιάλτης»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συγκινεί καθημερινά στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, στον ρόλο της μάνας που χάνει τον γιο της και τον βρίσκει ξανά ύστερα από 20 χρόνια.

Η ίδια θεωρεί την απαγωγή και την εξαφάνιση ενός παιδιού τον χειρότερο εφιάλτη για κάθε γονιό, καθώς η ζωή της οικογένειας διαλύεται από τις τύψεις, τις ενοχές, τη λύπη, τον φόβο και την αγωνία.

«Όταν μου πρότειναν τη σειρά, μου έστειλαν αρχικά να διαβάσω το σενάριο. Το διάβασα με μια ανάσα. Πρώτη φορά είδα καθημερινή σειρά να καταπιάνεται με ένα τόσο σοβαρό θέμα. Όμως δεν μπήκα ψυχικά στη θέση της ηρωίδας μου. Ίσως και να μη θέλησα να το κάνω, γιατί η απαγωγή ή εξαφάνιση ενός παιδιού είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης για κάθε γονιό. Απλώς, εγώ δεν θα ήξερα τι να κάνω και δεν θέλω να το σκεφτώ» αναφέρει στην «Espresso».

«Η γυναίκα αυτή βρίσκει ξαφνικά στην πόρτα της ένα παιδί που της λέει “μητέρα, είμαι ο γιος σου”. Αυτή η μάνα έζησε όλα αυτά τα χρόνια με τον πόνο αν το παιδί της ζει, αν είναι σε καλά χέρια... Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό: να ξέρεις ότι το παιδί σου έχει πεθάνει ή να το ψάχνεις κάθε ημέρα και να νιώθεις τύψεις ή ενοχές ότι κάτι δεν έκανες καλά και το παιδί χάθηκε ή σ’ το πήραν;» συμπληρώνει η ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου