Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έσφαξε με το γάντι την Ιωάννα Μπέλλα (βιντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έσφαξε με το γάντι την Ιωάννα Μπέλλα και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Η Δήμητρα είπε αρχικά για την Ιωάννα Μπέλλα:«Ποτέ δεν κάναμε παρέα με τη Μπέλλα. Τη γνωρίζω ελάχιστα. Στήσανε μια πολύ καλή πλεκτάνη εις βάρος μας, με δόλο τη δημοσιότητα. Με την Ιωάννα μίλησα την ημέρα που ταξίδευε για την Ταϊλάνδη. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα και δεν δίνω βάση.»!

Και συνέχισε: « Ότι έχω δει και κάποια βίντεο και “είσαι λίγο πιο διαχυτική προς το Δημήτρη”. Μου είπε ότι δε συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι εντάξει. Ήταν λογικό να της στείλω μήνυμα.»!

Και πρόσθεσε για την Ιωάννα Μπέλλα καρφώνοντάς την: «Δεν θέλω να ξανααναφερθώ στην Ιωάννα. Ναι είναι καλά το κορίτσι, να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατέψω με χίλιους δυο τρόπους την Ιωάννα.

Η Ιωάννα δεν έκανε όμως το ίδιο για εμένα. Είναι λίγο κρίμα. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη»!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή “The 2night show”!πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου