Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Έλα στη θέση μου»: Εξέλιξη βόμβα περιμένει τους τηλεθεατές


Αυτή την εξέλιξη στο Έλα στη θέση μου σίγουρα δεν την περίμεναν οι τηλεθεατές.  


Είναι μία γυναίκα που έχει μάθει να διεκδικεί με πάθος τα όνειρα της, χρησιμοποιώντας θεμιτά ή και αθέμιτα μέσα. Ωστόσο, τα πράγματα για τη Βασιλίνα Σουλτς δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδια της και μερικά απρόσμενα γεγονότα την κάνουν να αλλάξει τρόπο σκέψης και να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον της, η οποία-πρόκειται να φέρει απρόβλεπτες συνέπειες στους υπόλοιπους ήρωες.

Σύμφωνα με το «Mytv», στα προσεχή επεισόδια η νεαρή Σουλτς αφήνει πίσω της τα πάντα, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από την παθολογική αγάπη της για τον Αχιλλέα και να αναζητήσει μια νέα ζωή κάπου μακριά. Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη αυτή αλλαγή ξεκίνησε τη στιγμή που μπήκε στη ζωή της ο Αντρέας Σοφοκλέους,


καθώς η ηρωίδα περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια του αδίστακτου άνδρα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με όσα έχουν συμβεί μεταξύ εκείνης και του Αχιλλέα τη βοηθούν να συνειδητοποιήσει ό'τι έχει επιλέξει λάθος δρόμο και τελικά να αναθεωρήσει τα θέλω της. Παράλληλα, μία απρόσμενη εξέλιξη με την εγκυμοσύνη της, η οποία μάλιστα την οδηγεί στο νοσοκομείο, παίζει καθοριστικό ρόλο στη φυγή της.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου