Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Φαίη Ξυλά: Αυτά της αρέσει να κάνει παρέα με τον γιο της

Η Φαίη Ξυλά φέτος υποδύεται τον ρόλο της δικηγόρου στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα», γεγονός που απαιτεί πολύωρα γυρίσματα.

Η ηθοποιός μίλησε για το αν έχει φτιάξει το πρόγραμμα της έτσι ώστε να βλέπει αρκετά τον γιο της και πως της αρέσει να περνάει τον χρόνο της μαζί του.

Έχετε φτιάξει ένα πρόγραμμα ώστε να βλέπετε αρκετά το γιο σας;

«Σίγουρα προσπαθώ πολύ να προσαρμόσω το πρόγραμμα μου ώστε να βολεύει και με το παιδί. Δεν μπορώ να δουλεύω τόσες πολλές ώρες συνεχόμενα. Τώρα που ξεκινήσαμε το σχολείο ίσως είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα».

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

«Κάνουμε πολλά πράγματα, είμαστε συνέχεια μαζί. Βλέπουμε παιδικές παραστάσεις, πάμε σε παιδικές χαρές και ό,τι έχει να κάνει με παιχνίδι».

Παραπονιέται όταν λείπετε;

«Όχι, γιατί έχει συνηθίσει το πρόγραμμα μου ο Πάρης. Ξέρει ότι για τρεις μέρες μπορεί να έχω πολλή δουλειά και τις επόμενες δέκα να μην έχω καθόλου».

Πλησιάζουν Χριστούγεννα. Έχει αλλάξει η διάθεση σας λόγω του Πάρη;

«Ναι, θέλω πολύ περισσότερο να στολίζω το σπίτι, να συμμετέχω σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα και τα παιδιά. Παλιότερα τα βαριόμουν λίγο αυτά. Τώρα μου αρέσουν, τα επιδιώκω κιόλας», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου