Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Αυτιάς: «Αν δεν δουλέψεις σκληρά, δεν πρόκειται κανείς να σου χαρίσει τίποτα»

Ο Γιώργος Αυτιάς μπόρεσε, όλες αυτές τις δεκαετίες, με σκληρή δουλειά, έγκυρα ρεπορτάζ και λέγοντας πάντα τα πράγματα με το όνομα τους, να αποτελεί μία σταθερή αξία

Τον ανταγωνισμό τον σκέφτεται κάθε χρονιά ή ξέρει ότι η πρώτη θέση του ανήκει;


«Αν δεν δουλέψεις σκληρά, δεν πρόκειται κανείς να σου χαρίσει τίποτα! Ο κόσμος διψάει για πληροφόρηση και το γνωρίζετε πολύ καλά από τον αγώνα της δικής σας εφημερίδας κάθε μέρα σε κάθε σελίδα.

Η AGB καταγράφει έγκυρα τις επιλογές της κοινωνίας, που είναι «θέλω να μαθαίνω νέα». Επίσης στη ζωή υπάρχει ο σκληρός κανόνας ότι «αν δεν έχεις να πεις κάτι νέο, το κοινό σε απορρίπτει». Δουλειά, λοιπόν, κάθε μέρα με πολλές ειδήσεις!»

Πόσες ώρες ημερησίως ασχολείται με την εκπομπή;

«Δεν υπάρχει ωράριο εργασίας, γιατί δεν τελειώνει η μέρα αν δεν έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες. Στο γραφείο φτάνω στις 2 το πρωί, δηλαδή 4 ώρες πριν αρχίσει η εκπομπή, ενώ όλες τις άλλες μέρες είμαι από τις 7.30 με έναν καλό καφέ!

 Ξυπνώ κάθε μέρα στις 5.30 και όταν έχω εκπομπή από τη 1! Θυμάμαι ότι όταν ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ και με είδαν στις 2 το πρωί, με ρώτησαν οι φύλακες: «Ξεχάσατε κάτι και επιστρέψατε;», λέει ο ίδιος στο Tv Kous Kous

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου