Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Η Ντίνα Νικολάου μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Η Ντίνα Νικολάου μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια. 


Πείτε μας λίγο τι καινούργιο ετοιμάζετε στην τηλεόραση;

Ετοιμάζω κάτι από τον Φεβρουάριο. Είναι μια όμορφη ομαδική δουλειά και φυσικά έχει να κάνει με την μαγειρική.

Ο κόσμος νομίζω σας περιμένει...

Εμπλέκονται πάρα πολλά πράγματα γι' αυτό είμαι πολύ προσεκτική στα βήματά μου.

Στο Παρίσι πώς περνάτε;

Στο Παρίσι έχουμε δεκαεπτά χρόνια τους χώρους εστίασης και τώρα είμαστε σε μία φάση που μπορούμε να αισθανόμαστε και λίγο περηφάνια.

Διάβασα κάπου ότι τα έσοδα ενός από τα βιβλία σας τα κάνατε δωρεά στο Ογκολογικό Μαριάννα Βαρδινογιάννη;

Ναι του προτελευταίου βιβλίου το «Μόνο στην Κουζίνα».

Υπάρχει κι άλλο βιβλίο μετά απ’αυτό;

Υπάρχει «Τα Καλύτερα Νηστήσιμα» και μετά υπάρχει αυτό στην Γαλλία που βγήκε με την Edition Hachette «Ελληνική κουζίνα».

Και φιλανθρωπικός σκοπός μέσα από τη δουλειά αυτή;

 Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να μπορούσα περισσότερα Προσπαθώ και το κάνω για μένα. Γενικά θεωρώ ότι η φιλανθρωπία έχει να κάνει με εμάς και όχι με

τους άλλους δεν πρέπει να ανακοινώνεται γιατί είναι για εμάς. Όπως πας στην εκκλησία, ανάβεις ένα κεράκι, και θέλεις να επικοινωνήσεις, θες να πεις κάτι, αυτό ακριβώς είναι όταν βοηθάς ή προσπαθείς να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κάνω διάφορα πράγματα.

 Θέλω να κλείσω την συνέντευξη με τα επόμενα όνειρα σας. Αυτό το μεγάλο κορίτσι που μου είπατε πριν τι όνειρα έχει; Κι όμως παρόλο που είμαι μεγάλη έχω τρελά όνειρα, θέλω να ταξιδέψω την ελληνική κουζίνα παντού και την ελληνική κουλτούρα και κάθε ελληνικό στοιχείο και να το κρατήσω στο ύψος που του αρμόζει. Τα όνειρα μου είναι έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Πιστεύω ότι είναι πολλοί συνάδελφοι που το κάνουν, το εξωτερικό με έχει πιο πολλή ανάγκη. Η Ελλάδα με έχει μεγαλύτερη ανάγκη όταν είμαι στην Γαλλία, παρά εδώ. Σαφώς είναι γλυκιά η σχέση με όλα αυτά τα φιλαράκια μου που κάνω τηλεόραση και με βλέπουν. Είναι πολύ τρυφερό αλλά στο εξωτερικό κάνω ουσιαστικό έργο και είναι αυτό που είπαμε, όσο πιο μεγάλο είναι το κορίτσι τόσο πιο ουσιαστικά έργα θέλει να κάνει. Είμαι σ' αυτή την φάση τώρα. έχω τρελά όνειρα και δόξα τον Θεό πάει πολύ καλά.

Πηγή: ΧΑΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου