Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Τζίνα Γαβαλά μιλάει για τον χωρισμό της από τον γιο του Πάριου: «Ήταν μονόδρομος η απόφασή μας»

Η Τζίνα Γαβαλά παντρεύτηκε τον μεγάλο γιο του Γιάννη Πάριου, Θανάση Βαρθακούρη στα 28 της και απέκτησαν δύο παιδιά αλλά πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. 

Η δημοσιογράφος μίλησε για τον χωρισμό της και για τα παιδιά τους.

 «Με τον Θανάση πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, δεν κάναμε παρέα ως μαθητές. Στην ουσία, ήρθαμε πιο κοντά όταν κάλυψα για το Mega μια συναυλία του πατέρα του στην Πάρο τo 2006. Ύστερα από πέντε χρόνια παντρευτήκαμε.

 Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν από μικρές να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Απλά προέκυψε με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Όμως, μετά το πρώτο μας παιδί, αισθάνθηκα σαν να γεννήθηκα γι’ αυτόν το σκοπό.

Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου και, παρόλο που χώρισα με τον πατέρα τους, δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που ζήσαμε μαζί». Ο μεγάλος τους γιος, Γιάννης είναι 5,5 χρονών και ο μικρός Γιώργος 4. Το ζευγάρι χώρισε πριν δύο χρόνια και η Τζίνα Γαβαλά ανέφερε στο περιοδικό People:  «Ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος.

Δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν έχεις δύο μικρά παιδιά. Πρόκειται όμως για μια σωστή απόφαση, κυρίως για τους γιους μας. Ήταν μονόδρομος και δεν αναθεώρησε κανείς μας τη συγκεκριμένη απόφαση. Υπάρχουν αγάπη και σεβασμός, που επιβάλλονται μετά από δέκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου