Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τα κορίτσια θα βγουν από το παιχνίδι και θα απογοητευτούν πολύ»

Για τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά αν κάνοντας την αυτοκριτική της έχει νιώσει πως υπήρξε περισσότερο αυστηρή με τα κορίτσια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Το «Greece’s Next Top Model» πώς προέκυψε;

«Ήταν καρμικό εντελώς! Πριν από ενάμιση χρόνο, είχα ακούσει μία φήμη ότι θα γινόταν ξανά το παιχνίδι αυτό και πήρα την Έλενα Χριστοπούλου να της πω ότι «έχω την αίσθηση πως εγώ θα είμαι σε αυτό το show». «Δεν έχω ακούσει κάτι, δεν νομίζω να γίνει, αλλά ok», μου απάντησε. Τελικά, με πήρε τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσε. Μου έγινε η πρόταση και το σκέφτηκα. Εγώ σκεφτόμουν να φύγω ξανά στην Αμερική και να έρθω πιο μετά πίσω. Αλλά αποφάσισα να το κάνω. Και δικαιώθηκα για την επιλογή μου!»

Κάνοντας αυτοκριτική, συμπέρανες ποτέ ότι υπήρξες περισσότερο σκληρή με κάποια κοπέλα που ήρθε στο παιχνίδι αυτό;

«Σαφώς και υπήρξα πιο σκληρή, ίσως και λίγο άδικη από όσο θα έπρεπε. Όπως επίσης, υπήρξα περισσότερο επιεικής και μαλθακή σε κάποιες κριτικές μου. Γενικά, όμως, είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Είμαι καλή επαγγελματίας και προσπαθώ να εξηγήσω στα κορίτσια που, είτε έρχονται με εριστική συμπεριφορά, είτε έχουν λάθος εκτίμηση για τον χώρο, ότι έξω τα πράγματα είναι πολύ σκληρά. Θα βγουν από το παιχνίδι και θα απογοητευτούν πολύ! Εγώ δυσκολεύτηκα, απογοητεύτηκα, πέρασα άσχημα, «έπεσα» ψυχολογικά κι έχω την ευκαιρία να προστατεύσω κάποια κορίτσια. Κι αυτό κάνω. Ο χώρος μας είναι πολύ σκληρός! Αντιλαμβάνομαι ότι βγαίνω σκληρή προς τα έξω, όμως η πρόθεσή μου είναι καλή», είπε η ίδια στο Omikron.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου