Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Κατερίνα Γερονικολού: «Αισθάνθηκα εχθρικό το κοινό...»

Μετάνιωσε η Κατερίνα Γερονικολού για την επιλογή της να παίξει τον ρόλο που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα «Χτυποκάρδια στο θρανίο»; 

Τι συνέβη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και γιατί αισθάνθηκε εχθρικό το κοινό;

Φέτος γίνεσαι πρωταγωνίστρια και κάνεις τα Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Με είδες στην επίσημη; Δύσκολα ήταν.

Τι εννοείς δύσκολα;

Θέλω να πω κάτι για την επίσημη. Αισθάνθηκα πρώτη φορά -ίσως επειδή μου αναλογούσε και μεγαλύτερο μερίδιο προσοχής- εχθρικό το κοινό. Η επίσημη ήταν μια δύσκολη νύχτα για μένα. Όταν πας να δεις μια κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, πας πιο χαλαρός και πιο φιλικά διακείμενος. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μου άνοιξε το φερμουάρ και έπαιζα 20 λεπτά με το εσώρουχο να φαίνεται. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο άβολες και δύσκολες εμπειρίες που έχω ζήσει.

Εγώ νόμιζα ότι μάλλον έτσι ήταν το ρούχο.

Δεν ήσουν πολύ κοντά τότε. Ξαφνικά, άνοιξε το φερμουάρ. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό, απλώς άνοιξε. Και μου έκανε εντύπωση. Από τη μία πλευρά ήταν μια καλή επίσημη, γιατί ήρθε πολύς κόσμος, αλλά ένιωθα πως είχαν έρθει εκεί για να με κρίνουν.

Το μετάνιωσες που έκανες έναν ρόλο της Αλίκης;

«Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη με την παράσταση. Περνάω τέλεια. Αν εξαιρέσεις την επίσημη πρεμιέρα, όλες οι υπόλοιπες μέρες ήταν υπέροχες. Κάθε βράδυ αυτό που συμβαίνει με το κοινό είναι ασύλληπτο. Δεν το έχω ξαναζήσει. Παίρνω πολλά και φεύγω γεμάτη από ενέργεια. Μετά για να κοιμηθώ θέλω σίγουρα δυο ώρες. Πήγε και πάει ανέλπιστα καλά η παράσταση.» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου