Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Κατερίνα Γερονικολού: «Προσπαθώ να κοιμάμαι και να επενδύω στους ανθρώπους»

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού την βλέπουμε στο Τατουάζ, ενώ στο θέατρο υποδύεται την Λίζα Πετροβασίλη. 

Δυο ρόλοι που δεν έχουν καμία σχέση, αλλά η ίδια το απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει και με το παραπάνω.

Κάνεις θέατρο, παίζεις στο σίριαλ «Τατουάζ» και η προσωπική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά. Είσαι στην καλύτερη φάση σου;

«Φέτος είμαι σαν Τζέκιλ και Χάιντ. Στο «Τατουάζ» είναι τελείως διαφορετικός ρόλος. Από τη μία η Λίζα Πετροβασίλη και από την άλλη η Όλγα, που δικάζεται για φόνο, επειδή πήγαν να πειράξουν το παιδί της. Κλάματα, επιθέσεις, απολογίες, προπηλακισμοί, δύο διαφορετικά σύμπαντα. Είμαι πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά μου από θέμα ρόλων. Είμαι ευτυχισμένη γι' αυτά τα οποία δίνω το 12ωρο-15ωρο την ημέρα μου»

Αφήνεις κομμάτια της προσωπικής σου ζωής πίσω για να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου;

«Με την έννοια της έλλειψης χρόνου, ναι. Από την άλλη, αν αυτός ο λίγος χρόνος είναι ποιοτικός... κάτι πάει να γίνει»

Πώς διαχειρίζεσαι τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Προσπαθώ να κοιμάμαι και να επενδύω στους ανθρώπους. Στον ελεύθερο χρόνο μου επενδύω στο να έρχομαι σ' επαφή με την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν σπαταλάω τον ελεύθερο χρόνο μου σε άσκοπα τρεξίματα, όπως ψώνια, δουλειές, μαγαζιά... Προσπαθώ πάντα να έχω στο σπίτι κάτι ή να παραγγείλω, από το να πάω στο σούπερ μάρκετ για να έχω φαγητό και να μαγειρέψω, προτιμώ να δω τη φίλη μου και τον άνθρωπο μου στο χρόνο αυτό» δήλωσε στο Λοιπόν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου