Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η φωτό στην αγκαλιά του πατέρα της στο instagram (φωτο)

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά τον χαμό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα της, Αλέξανδρο. 

Ακόμα και όταν τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφήσεις με τη νέα του σύντροφο, Νατάσα Καλογρίδη ήταν παντού εξώφυλλα τον τελευταίο καιρό εκείνη ήταν πάντα στο πλευρό του. «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι εκπρόσωπος αυτής της σχέσης. Εμένα με ενδιαφέρει ο πατέρας μου.

Όσο τον βλέπω να είναι καλά, είμαι καλά. Άμα δω ότι κάποια στιγμή δεν είναι καλά, εκεί θα του το πω κι εκεί θα τον ταρακουνήσω, με τον τρόπο που ξέρω εγώ. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, ήμασταν τρεις ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κανένας δεν ρώταγε κανέναν για το οτιδήποτε.

Πάντα μου έλεγαν την άποψή τους, αλλά ποτέ δεν με επηρέαζαν. Οπότε δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει. Αλλά όταν δούμε ότι κάποιος που αγαπάμε πάει να πέσει στον γκρεμό, εκεί ταρακουνάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Όσο τον βλέπεις ότι είναι καλά πρέπει να χαίρεσαι με τη χαρά του και ας μην συμφωνείς κάποιες φορές. Η μαμά θα χαίρεται να είμαστε όλοι καλά.

Θα στεναχωριέται αν νιώσει ότι κάποιος από εμάς δεν είναι καλά. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στα χωράφια των ανθρώπων που αγαπάμε, αλλά να είμαστε εκεί να τον τραβήξουμε από τον γκρεμό όταν πρέπει, όχι για ψύλλου πήδημα.

Δεν συμμερίζομαι την έκθεση της προσωπικής ζωής στα media, αλλά δεν θέλω να κρίνω κάποιο γιατί όποτε έχω πει τι κάνει αυτός, το έχω λουστεί. Δεν είμαι ο γονιός του μπαμπά μου, ούτε η γυναίκα του, είμαι η κόρη του», είχε πει σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό. Το απόγευμα της Κυριακής πόσταρε φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της στην προσωπική της σελίδα στο instagram.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου