Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο Χρήστος Δάντης παίρνει θέση στην κόντρα Ακρίτα – Σεφερλή. Ποιον στηρίζει;Ο Χρήστος Δάντης βλέποντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα θέλησε να πάρει θέση γράφοντας δύο λόγια στην προσωπική του σελίδα στο instagram.  


 Να θυμίσουμε ότι μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Ακρίτα μέσα από τη στήλη της στα ΝΕΑ έγραψε μια «σκληρή» κριτική με τον ηθοποιό να της κάνει μήνυση ενώ συνεχίστηκε με την δημοσιογράφο να απαντάει μέσω facebook.

Ο τραγουδιστής βλέποντας όλα όσα συνέβησαν έγραψε: «Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… Κανείς θα μου πεις, αλλά και μόνο επειδή με έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό, επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο, θα ήθελα να πω τα παρακάτω: Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα, σας έχω τεράστια εκτίμηση, τρέφω μεγάλο θαυμασμό για την γνώση, το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δεν μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω;»

Φυσικά και μπορείτε! Όμως μην αφορίζετε και εμάς που κάποιες φορές θέλουμε το άμεσο χιούμορ, το χονδροειδές, το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος, αυτό που μας το πετάει στα μούτρα ωμό, που δεν μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί, αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας αυτόφωτος, αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο και δεν θα έπρεπε κανείς να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επηρεάσει την γνώμη όποιου για το έργο όποιου.

Από την στάση και το έργο σας θεωρώ πως και εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά την γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως μας αδικείτε. Εμάς, όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης, αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους λαϊκούς ανθρώπους και πρέπει να υπάρχει όπως κάποτε υπήρξε ο Γκρότεστ για κάποιους και την εποχή του ο Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε και εσάς και είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη, Χρήστος Δάντης».


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου