Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

«The 2Night Show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, στο τρίτο επεισόδιο της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, συναντάει ένα αποτυχημένο ταχυδακτυλουργό στα καμαρίνια της εκπομπής και προσπαθεί με τον τρόπο του να τον ηρεμήσει. Στην εκπομπή μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Στη συνέχεια, παίζει με τον Γρηγόρη ένα νέο παιχνίδι, στο οποίο καλείται να αναγνωρίσει αντικείμενα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα». Θα τα καταφέρει; Η συνέντευξη ολοκληρώνεται με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ερμηνεύει το αγαπημένο του τραγούδι με την μπάντα της εκπομπής «Prestige The Band».

Η βραδιά συνεχίζεται με καλεσμένο τον Βασίλη Μίχα, τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή». Όσο περιμένει στο καμαρίνι, πέφτει στα χέρια του «πασίγνωστου» μόδιστρου Νύση. Θα καταφέρει άραγε να πεισθεί να φορέσει το μοντέρνο κοστούμι, που του προτείνει ο «σχεδιαστής» για να βγει στο πλατό της εκπομπής; Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Βασίλης αποδέχεται την πρόκληση να παίξει «Φου & Φου» με τον Γρηγόρη. Το παιχνίδι αφορά το γνωστό και μη εξαιρετέο ποδοσφαιράκι με το φυσοκάλαμο, στο οποίο ο Γρηγόρης έχει αποδειχτεί αήττητος. Ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτήν την αναμέτρηση; Θα καταφέρει ο Γρηγόρης να συνεχίσει το σερί νικών ή μήπως «θα βρει το δάσκαλο του»;

Επόμενη καλεσμένη είναι η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια αναφέρεται με ειλικρίνεια στο παρελθόν και τις επιλογές της. Μιλάει για την πιο όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της, την εγκυμοσύνη, την κομψή της σιλουέτα και την ευτυχία που ζει δίπλα στο σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όμως, κάτι απρόοπτο συμβαίνει…. Κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

Η βραδιά κλείνει με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος σε μια εξομολογητική συνέντευξη, δεν αφήνει καμία ερώτηση του Γρηγόρη αναπάντητη. Μιλάει για την προσωπική του ζωή, το χαμό του πατέρα του και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού. Έπειτα μοιράζεται με το Γρηγόρη τις εμπειρίες του από το ταξίδι του στην Αμερική και για όσα έζησε μπροστά και πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα της ταινίας «Mamma Mia Here We Go Again». Ο Πάνος Μουζουράκης θυμάται, συγκινείται, αλλά και χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου σε δύο απολαυστικά παιχνίδια.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου