Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ξέσπασε ο Παρτσαλάκης για Σεφερλή - Παλλάς: «Ανακατεύτηκα… ήταν εγκληματική πράξη» (βιντεο)

Στην εκπομπή Happy Day φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός, τον οποίο για μια ακόμη σεζόν απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όλο αυτό που έχει συμβεί με τον Μάρκο Σεφερλή για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης».

«Ο Σαίξπηρ τα λέει όλα σε μια φράση στον Βασιλιά Ληρ: «Από το τίποτα, δεν βγαίνει τίποτα». Αυτή η ιδέα λοιπόν να γίνει αυτό το έργο με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα! Και αποδείχτηκε εκ των υστέρων βέβαια, ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω και άλλα πολλά και γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχω, για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω και έκανα ένα λάθος. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες», είπε και αναφέρθηκε στη διαμάχη:

«Πληροφορήθηκα ότι δύο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχαν 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο λυπηρό αυτό αλλά αυτό δεν έχει σημασία…. Αυτό το «ουδείς αναντικατάστατος» δεν το πιστεύω και πολύ στις μέρες μας. Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι, τώρα δεν υπάρχουν. Μέσα κι εγώ… Για μένα προσωπικά, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Εγώ ανακατεύτηκα σε αυτό, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από μένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό για να το βάλω στο αρχείο μου», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Δείτε το βίντεοπηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου