Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Νέος έρωτας στους διαδρόμους του Star! (φωτο)

Μία άγνωστη ερωτική σχέση στους κόλπους ενός αγαπημένου καναλιού, του Star, βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον Νίκο Χριστοφόρου, ο οποίος µετά το διαζύγιό του από τη Νάνσυ Αντωνίου, τη νυν σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο υπεύθυνος των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθµού Star είναι ζευγάρι µε τη δηµοσιογράφο του πρωινού καθηµερινού µαγκαζίνο του ίδιου σταθµού «Στη φωλιά του Κου κου», Μαριλού Ρεπαπή.

Και ο Νίκος αλλά και η Μαριλού έχουν από έναν γιο από τους προηγούµενους γάµους τους. Ο µικρός Νικόλας για τον παραγωγό και ο Πάνος για τη συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη είναι ό,τι πολυτιµότερο έχουν στη ζωή τους. Είναι τα παιδιά τους και πάνω από αυτά δεν βάζουν κανέναν. Επειδή, όµως, η προσωπική ζωή δεν τελειώνει µετά από ένα διαζύγιο, ο ένας απολαµβάνει την τρυφερή συντροφιά του άλλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν µέσα στα πλατό και, σύµφωνα µε πηγές της Realnews, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Φυσικά το πρώτο διάστηµα ήταν πιο διακριτικοί, αλλά πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρατούν µυστικό. Και οι δυο τους έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις και το µόνο που αποζητούν είναι η ηρεµία στην προσωπική τους ζωή, χωρίς να σκέφτονται έναν δεύτερο γάµο ή την απόκτηση ενός ακόµη παιδιού. Αυτό το διάστηµα είναι αφοσιωµένοι στα επαγγελµατικά τους και στα παιδιά τους και, όποτε τους µένει χρόνος, βρίσκουν τρόπους να περνούν καλά µαζί. Αλλωστε, βλέπονται καθηµερινά, καθώς ο παραγωγός και η δηµοσιογράφος εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθµό.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, ο έρωτάς τους διαρκεί περίπου ενάµιση χρόνο, έχοντας πολλά σκαµπανεβάσµατα, τα οποία, ωστόσο, δεν στάθηκαν εµπόδιο στο να εξελιχθεί η σχέση αυτή. Τη Μαριλού την απολαµβάνουµε καθηµερινά στο πλευρό των Καραβάτου Κατσούλη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χαρακτηριστεί ως style icon. Γενικότερα η δηµοσιογράφος εργάζεται αρκετά χρόνια στα media, αφού έχει υπάρξει ραδιοφωνική παραγωγός και συντάκτρια σε περιοδικά. Ο χαρακτήρας της, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν καλά, είναι ήπιος και προσγειωµένος και αυτός είναι ένας λόγος που ταίριαξε µε τον παραγωγό Νίκο Χριστοφόρου.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου