Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ο Άνθιμος περνάει στην αντεπίθεση μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του!

Η επίσημη ανακοίνωση

Δεν λέει να λάβει τέλος η δημόσια κόντρα του Άνθιμου Ανανιάδη με την πρώην σύντροφό του Μαρία-Νεφέλη Γαζή μετά και τις τελευταίες κατηγορίες της τελευταίας ότι έχει αποδείξεις για τις απειλές που δέχεται από εκείνον.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος υποστήριξε δημόσια πως πέρασε τις γιορτές μακρυά από το παιδί του, τώρα περνάει στην αντεπίθεση και με μία λιτή ανακοίνωση αποκαλύπτει τα συναισθήματα θυμού και αγανάκτησης, που όπως λέει, τον πνίγουν για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύντροφό του. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωσή του...

«Όσο και αν ως ένα κοινό άνθρωπο με πνίγουν συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού από την διαχείριση και εκμετάλλευση, από την πλευρά της πρώην συντρόφου μου και του στενού της περιβάλλοντος, ψευδών πτυχών της διαπροσωπική μας σχέσης, συνειδητά επιλέγω, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που εγώ πρεσβεύω και μου εμφύσησε η οικογένειά μου, να μην παρακολουθήσω

Αυτό το τελευταίο πάντα πρυτανεύει στο μυαλό και την ψυχή μου ανεξάρτητα της εκβάσεως της επιστημονικής διερεύνησης της βιολογικής μου σχέσεως με αυτό.

Εύχομαι και λόγω των ημερών ο Θεός να μας φωτίσει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων όπως επιτάσσει το δίκαιο και η ηθική.

Με την πεποίθηση ότι θα γίνει σεβαστή η αλήθεια και η έκκληση μου
Άνθιμος Ανανιάδης».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου