Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/1)


Η Σελήνη, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 1ο οίκο. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας θα λειτουργήσετε συναισθηματικά, κάπως αναποφάσιστα και ισορροπημένα. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, η προσωπική λάμψη και η αυτοεκτίμηση.


ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά: Η Σύνοδος του Πλούτωνα ευνοεί την επέκταση. Είναι η μέρα που θα πετύχεις αυτό που θέλεις και μάλιστα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η διάθεσή σου είναι ευχάριστη σήμερα. Πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω σου, εσύ όμως διστάζεις να λάβεις μέρος. Άφησε τις αναστολές σου και απόλαυσε τη ζωή!

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά: Ο Ουρανός, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο. Στα επαγγελματικά θέματα σήμερα θα κάνεις ξαφνικές αλλαγές και αντισυμβατικά ανοίγματα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα με μελλοντικές αποδοχές και εξελίξεις.

Αισθηματικά: Η μέρα του απρόοπτου η σημερινή. Ίσως προκύψουν απρόβλεπτες δαπάνες, ίσως συναντήσεις άτομα που δεν περιμένεις. Ίσως ακόμα να προκύψει ένα καινούριο φλερτ, αν είσαι single.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά: Κυνηγάς την εμπλοκή σου σε έργα που αισθάνεσαι ότι θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την επιρροή σου μελλοντικά. Χρειάζεται όμως προσοχή σε άτομα που δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις.

Αισθηματικά: Μπορεί να ξεπεράσεις σήμερα τις φοβίες σου και τα προσωπικά σου συμπλέγματα και να δεις με αισιοδοξία το μέλλον. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Αν είσαι single, η θέση του Ποσειδώνα σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις).

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 15, 12.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, ήρθε η ώρα να κάνεις έναν απολογισμό τόσο των οικονομικών σου, όσο και της επαγγελματικής σου πορείας μέχρι τώρα. Είναι η ώρα για ευρείας κλίμακας αλλαγές!

Αισθηματικά: Το τετράγωνο της σελήνης παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Οι προθέσεις σου ενδεχομένως να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σου, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε πτοήσει.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 12, 16.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά: Θα έχεις μια εξαιρετική εύνοια στο γραπτό λόγο σήμερα από το πλανητικό σκηνικό και θα ήταν χρήσιμο να το αξιοποιήσεις ή στον επικοινωνιακό τομέα ή για να εκφράσεις τις λογοτεχνικές σου ανησυχίες.

Αισθηματικά: Το παρελθόν σου βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο σου. Κάποιο πρόσωπο θα αναμοχλεύσει το παρελθόν και θα σε εκνευρίσει. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσεις το γάμο σου είτε κάποια μόνιμη σχέση.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά: Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα πρέπει να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και όσα έχεις τόσο προσεκτικά προετοιμάσει να τα εφαρμόσεις. Η καινοτομία θα κάνει τη διαφορά!

Αισθηματικά: Μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός, ιδίως εάν πρόκειται για θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ερωτική σου σχέση.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.


ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά: Είναι μια μέρα που προσφέρεται για ομαδικά εγχειρήματα. Μπορείς να υπολογίζεις στη συνεργασία και στήριξη των γύρω σου για την επιτυχή έκβαση μιας δουλειάς.

Αισθηματικά: Η μέρα σήμερα δεν ευνοεί τα αισθηματικά.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια και επικρατεί κλίμα παρανοήσεων. Κάποια μικρή ένταση διαφαίνεται στο χώρο δουλειάς με τους συνεργάτες σου σήμερα, αλλά είναι κάτι περαστικό και χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμη.

Αισθηματικά: Ημέρα σχέσεων η σημερινή, καθώς τις απογευματινές και βραδινές ώρες έχεις την πλανητική εύνοια να εξομαλύνεις τις όποιες διαφορές με το ταίρι σου και να επανέλθει η ηρεμία. Αν είσαι single, η μέρα θα φέρει νέες γνωριμίες.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά: Η θέση του Πλούτωνα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Μια σχετική αστάθεια υπάρχει στον αέρα σήμερα, που ίσως να προέρχεται από σένα. Καινούριες υποχρεώσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές του τρόπου ζωής

Αισθηματικά: Οι σημερινές συνθήκες απαιτούν να συγκρατήσεις τον εαυτό σου. Η αντίθεση της Σελήνης δημιουργεί ένταση.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 21, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά: Ο Ερμής κυβερνήτης της εργασίας από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 2ο οίκο ευνοεί τα επαγγελματικά. Η μέρα προοιωνίζεται θαυμάσια για επαφές ανώτατου επιπέδου, είτε πρόκειται για τα αφεντικά της επιχείρησης που απασχολείσαι, είτε για ένα πολύ σημαντικό καινούριο πελάτη. Το πνεύμα σου θα λάμψει!

Αισθηματικά: Καλλιέργησε τις κοινωνικές σου επαφές, αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Έχει μεγάλη σημασία για σένα να έχεις ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων γύρω σου. Η Αφροδίτη από τον 12ο οίκο τον Υδροχόο ευνοεί νέες γνωριμίες και επαφές, αν είσαι single.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά: Η θέση του Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και τη σκέψη. Συνδύασε το πρακτικό πνεύμα και την αβρότητα, μια και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάντοτε πολύπλοκες και χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Η επιτυχία των στόχων σου εξαρτάται από τις επαφές σου!

Αισθηματικά: Οικογενειακές ή συγγενικές επαφές θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, κάτι που θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις που έχουν πέσει χωρίς λόγο σε λήθαργο. Ο Ερμής κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 1ο οίκο και σε ευνοεί.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικά: Ο Δίας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης χαρίζοντας τύχη, δύναμη και ευνοώντας την επέκταση. Η μέρα θα φέρει καινούριες επαφές ή θα σου δώσει ευκαιρίες να ξεκινήσεις σε μια νέα εργασία ή να κάνεις ένα καινούριο επαγγελματικό άνοιγμα.

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα είτε είσαι single, είτε είσαι σε σχέση, χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να δείχνεις ντροπαλή και ευγενική εξωτερικά, κατά βάθος όμως είσαι άτομο με θέληση και ό,τι βάζεις στο μυαλό σου πρέπει να το πετύχεις. Σήμερα είναι μια μέρα που κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει κατεύθυνση.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

Αλίντα Κανάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου