Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Αμαλία Κάτζου: Η δύσκολη στιγμή στον αέρα της τηλεόρασης

H Αμαλία Κάτζου μας καλημερίζει μέσα από τη συχνότητα του Open tv και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος 05.30, και μιλά για την ένταξή της στο δυναμικό του καναλιού.

Ακόμη, αναφέρεται στο περσινό καλοκαίρι ως ένα από τα δυσκολότερα, τόσο λόγω επαγγελματικών προβληματισμών, όσο και προσωπικών βιωμάτων στο τηλεοπτικό αέρα.

«Νομίζω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Όταν άλλαξε η ιδιοκτησία και ήρθαν οι νέοι διευθυντές, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, που τον γνώριζα ως συνάδελφο, μου είπε εσύ θα μείνεις εδώ. Για εμένα ήταν σημαντικό αφού βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Μου πρότειναν να δουλέψω όλο το καλοκαίρι γιατί έπρεπε να βοηθήσω το κανάλι. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ήταν τρομακτικό, αφού χάθηκαν και άνθρωποι που γνώριζα». Η Αμαλία έμαθε πως ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της Βαρβάρας Φύτρου αγνοούνται ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής. Η συγκεκριμένη οικογένεια γνωριζόταν με εκείνη της Αμαλίας, λόγω των παιδιών τους.

Όσο για το πώς το διαχειρίστηκε στον αέρα δηλώνει στο People: «Είμαι ευσυγκίνητη... Δάκρυσα. Δεν μπορούσα. Όσο αυθόρμητος όμως κι αν είσαι, στην τηλεόραση πρέπει να περιορίζεις τα συναισθήματα σου. Με το τέλος του δελτίου, μου λέει ο Δημήτρης Μιχαλέλης Με το ζόρι κρατιόσουν»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου