Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη ζωή μου είναι η μητρότητα»

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση του μικρού Μάξιμου ενώ εξομολογήθηκε πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος της είναι η μητρότητα.

«Δεν έχω αλλάξει εγώ, οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Όταν έρχεται ένα μωρό και γίνεσαι γονιός, θέλεις δεν θέλεις, η ζωή σου αλλάζει 180 μοίρες. Δίνεις στη ζωή άλλη διάσταση. Ασχολείσαι, κυρίως, με σημαντικά πράγματα και στεναχωριέσαι μόνο με τα σοβαρά. Όχι από επιλογή, από ανάγκη. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Η καθημερινότητα έχει έναν παρονομαστή: Το μωρό. Η κάθε μέρα σου είναι διαφορετική και, το βασικότερο όλων, δεν ορίζεται και δεν ελέγχεται. Για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να ζει και να έχει τον πλήρη έλεγχο, όπως εγώ, είναι πρωτόγνωρο αλλά και μαγικό»

Μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας, γυναίκα – και με το «σύνδρομο» της καλής μαθήτριας.
«Αρχικά, να πω ότι τα είπες με τη σωστή σειρά (γέλια). Το «άριστα» είναι ουτοπικό, όμως, όλα αυτά μου ανήκουν κι επειδή όντως είμαι τελειομανής προσπαθώ όλα να τα κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη ζωή μου είναι η μητρότητα. Δεν έχω μάθει, όμως, να αφήνω τίποτα στην τύχη του. Θέλω να είμαι σωστή, συνεπής και συγκεντρωμένη στη δουλειά μου, τόσο στην υποκριτική όσο και στο «AllOver», αλλά και στις συνεργασίες μου στο Instagram, χωρίς φυσικά να στερώ τον χρόνο μου από τον άντρα μου», δήλωσε η ίδια στο Down Town Κύπρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου