Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Χαλαρή βόλτα με τα παιδιά τους! (φωτο)

Οι σχέσεις τους είναι άριστες!

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου με τα τρία παιδιά τους είναι όλο και πιο συχνές!

Το ζευγάρι, εννέα χρόνια μετά το χωρισμό του, δείχνει να έχει ισορροπήσει και να έχει εξομαλύνει τα προβλήματα στις προσωπικές του σχέσεις αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, που έχουν μπει πλέον στην εφηβεία.

Έτσι, οι όποιες προσωπικές διαφωνίες μπήκαν στην άκρη και τώρα πια οι δύο πρώην σύντροφοι, αλλά πάνω απ' όλα γονείς, έχουν χαράξει κοινή πορεία ανατροφής για τα παιδιά τους, τον 16χρονο Αγγελο, τη 14χρονη Λάουρα και την 11χρονη Βαλέρια, που τους ακολουθούν πιστά κάνοντας συχνά πολλές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις.

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο φακός του TV Κους Κους, τους απαθανάτισε στην Κηφισιά, όπου η παρουσιάστρια συνοδευόταν από τις δύο κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, ενώ ο πρωτότοκος γιος της, Άγγελος, έφτασε στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε δοθεί σε γνωστό εστιατόριο, λίγο αργότερα με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο μένει μαζί εδώ και καιρό.

Δείτε τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου