Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ελένη Τσολάκη: Δείτε πώς περνά μετά το κόψιμο της εκπομπής «Τι λέει;» (φωτο)

Η εκπομπή "Τι λέει;" έριξε αυλαία σχεδόν πριν από μία εβδομάδα!

Μετά το "κόψιμο" της εκπομπής της, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε ότι θα τα πει σύντομα ξανά με το τηλεοπτικό κοινό!

Η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όλης της ομάδας της εκπομπής «Τι λέει» και ανέφερε: «Ήταν ένα όμορφο, γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα!! Έμαθα, είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου... κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλυκές στιγμές, τις αγωνίες, τα βλέμματα, τις σκέψεις, τις λέξεις, τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό... γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!!

Ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου τη καθημερινή μου «οικογένεια», ένας ένας και όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!! Θα μου λείψετε... Πάμε γι’ άλλα... και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Και να θυμάστε... τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, αλλά την κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!».

Όσο για το πώς περνά μετά το κόψιμο της εκπομπής; Βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, στη Θεσσαλονίκη και ξεκουράζεται!

Η Ελένη Τσολάκη αποφάσισε να επισκεφτεί την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη ποζάροντας κάτω από τον Λευκό Πύργο!

«"Πάντα" και "ποτέ" είναι δυο λέξεις που θα πρέπει πάντα να θυμάσαι να μη χρησιμοποιείς ποτέ» έγραψε η παρουσιάστρια για λεζάντα στη φωτογραφία της.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου