Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

GNTM: Η Μέγκι Ντρίο δεν μετανιώνει: «Καλά έκανα τελικά και φέρθηκα έτσι...»


Η Μέγκι Ντρίο, ξεκίνησε το μόντελινγκ χάρη στην προτροπή της μητέρας της. Πήρε ένα μεγάλο μάθημα ζωής στο ριάλιτι μόδας του Star, GNTM και συνεχίζει με μια βαλίτσα στο χέρι αναζητώντας τη μεγάλη ευκαιρία της σε κάστινγκ στην Ιταλία και στις ΗΠΑ.


«Η ζωή εκτός GNTM είναι πολύ ήρεμη», λέει με αταίριαστη για την τηλεοπτική εικόνα της, όπως αποτυπώθηκε τουλάχιστον στο ριάλιτι μόδας, πραότητα. «Έχω επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Έχω επιλέξει ανθρώπους που μου κάνουν μόνο καλό και με επηρεάζουν μόνο θετικά. Και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή.

Έχω άπειρες προτάσεις και δουλεύω κυρίως με εταιρείες από το εξωτερικό. Ετοίμαζα κι ένα ταξίδι για ένα κάστινγκ του Fashion Week στο Μιλάνο.

Θα πάω και στην Αμερική. Μιλάω ήδη με έναν πολύ γνωστό φωτογράφο που θα ήθελε να με φωτογραφίσει.

Συνεχίζω στο μόντελινγκ και ταυτόχρονα κοιτάζω κάποιες εναλλακτικές για την πρακτική του πτυχίου μου στη Νομική», επισημαίνει στο περιοδικό Gala.

Αλήθεια, τώρα που τα πνεύματα ηρέμησαν, έχει αναθεωρήσει για ιόν τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο GNTM; 

«Μετά από δυόμισι μήνες που έχω βγει από το παιχνίδι μπορώ να πω ότι τελικά καλά έκανα και φέρθηκα έτσι. Δεν το μετανιώνω. Ετσι είμαι. Ό, τι σκέφτομαι το λέω. Γιατί έκανα καλά; Γιατί έκανα τη διαφορά μέσα σε μια ομάδα κοριτσιών που ποτέ δεν είπαν τη γνώμη τους. Το έκαναν μετά το τέλος του παιχνιδιού σε εκπομπές, έτσι αποκάλυψαν τις αληθινές γνώμες τους. Θεωρώ ότι επηρεάστηκαν από μένα και αποφάσισαν να τις μοιραστούν».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου