Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Η αντίδραση της Kylie Jenner στο σκάνδαλο της απιστίας και τα επικριτικά σχόλια στη Jordyn (φωτο)

Ο κακός χαμός στα social media

Τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως ο Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian με την κολλητή της αδερφής της, Jordyn Woods, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η reality star και ο μπασκετμπολίστας χώρισαν οριστικά και πλέον όλοι περιμένουν την πρώτη ανάρτηση της. Η Kylie Jenner από την άλλη νιώθει πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε και δεν ξέρει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει.

Το E! αναφέρει πως όλοι οι Kardashian είναι συγκλονισμένοι με την είδηση ότι ο Tristan έκανε κάτι με ένα από τα πλησιέστερα και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και ότι όλοι πλέον έχουν ξεγράψει τη Jordyn. Μάλιστα τα μέλη της διάσημης οικογένειας άφησαν να εννοηθεί ότι η Kylie θα κόψει τους δεσμούς της με τη Jordyn και ότι είναι τόσο στεναχωρημένη και δεν ξέρει καθόλου πως να χειριστεί την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο Tristan έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να μπορείς να του σχολιάσεις στα post στο Instagram, ενώ κάτω από τα post της Jordyn Woods γίνεται «πάρτι» σχολίων με χαρακτηρισμούς όχι και τόσο ευγενικούς και καλούς.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια αναφέρουν: «Kylie ξεφορτώσου τη τώρα. Αφού μπόρεσε να το κάνει αυτό στην αδερφή σου και την ανιψιά σου, δεν θα διστάσει να το κάνει και σε σένα και στην κόρη σου».

Και ποιος να τους αδικήσει μετά από αυτό;πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου