Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του έρωτά τους και οι φήμες γάμου! (φωτο)

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Μαρία Ηλιάκη όχι μόνο βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη αλλά και ότι σύντομα οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για τον γάμο τους!

Όπως πρώτα είχε γραφτεί πριν από λίγο καιρό στο ΦωτοΣτέφανο, η γνωστή παρουσιάστρια είναι τόσο ερωτευμένη με τον γνωστό γυναικολόγο που ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας που σύντομα θα ντυθεί νυφούλα!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και δείχνει να είναι αχώριστο, με τη Μαρία να βρίσκεται μόνιμα με μία βαλίτσα στο χέρι για να τον συναντήσει και να ζήσει τον έρωτά της μαζί του.

Μάλιστα, στο πλευρό του, η όμορφη παρουσιάστρια έγινε ακόμα πιο εξωστρεφής ενώ δεν έχει πλέον πρόβλημα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους -όπως και εκείνος- ρομαντικά τους ενσταντανέ.

Εμείς συλλέξαμε αρκετά τέτοια στιγμιότυπα που συνθέτουν το φωτογραφικό άλμπουμ του έρωτά τους που όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δυνατός. Είτε στην Αθήνα, είτε στην Κρήτη απ' όπου κατάγεται εκείνος είτε στη Ζυρίχη, οι δυο τους δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι...

Για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου