Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αντιμετωπίσαμε διάφορα θέματα με τον ΑΝΤ1… Η σειρά έληξε άδοξα.»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για την τελευταία του συνεργασία στην μικρή οθόνη που ήταν στον ΑΝΤ1 και έληξε άδοξα.

Ο Ιεροκλής πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό», το οποίο ολοκληρώθηκε πρόωρα, ύστερα από 15 επεισόδια.

Ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό People, που είναι ένθετο στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής: «Η σειρά έληξε άδοξα. Πήγε υπέρ πίστεως! Αυτά είναι εσωτερικά θέματα του καναλιού και δεν έχουν να κάνουν με τα τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, αντιμετωπίσαμε διάφορα θέματα.

Το κανάλι επέμενε να κάνει πολύ γρήγορα αυτή τη δουλειά, η οποία δεν γινόταν σε αυτούς τους χρόνους. Ενώ είχαμε εξαιρετικούς συνεργάτες και συντελεστές, δεν δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος και έγιναν λάθος επιλογές.

Μολονότι είχα δηλώσει τις ενστάσεις μου στο κανάλι σχετικά με το σενάριο, οι υπεύθυνοι δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τις αλλαγές που πρότεινα. Διαφώνησαν»,

Ο Ιεροκλής συμπληρώνει 22 χρόνια στην τηλεόραση. Του έχει συμβεί να παίξει σε σειρές που ενδεχομένως δεν τον γέμιζαν και τόσο και δεν ταίριαζαν στην επαγγελματική του αισθητική; «Έχει συμβεί μια δυο φορές, κατά λάθος. Ευτυχώς που δεν τα πήρε χαμπάρι ο κόσμος!

Μπορεί μια δουλειά να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και να στραβώσει στην πορεία.

Αλλά έχω κάνει τόσες συνεργασίες σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, που αυτές οι μια δυο φορές, δεν με επηρέασαν καθόλου» δήλωσε ο ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου