Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

"Κάνουμε σ*ξ και λίγο πριν τελειώσει του "πέφτει" και επανέρχεται μετά από λίγη ώρα! Τι φταίει;"


Τελευταία ενώ κάνω έρωτα με τοn σύντροφό μου, λίγο πριν φθάσει στην κορύφωση «πέφτει» και επανέρχεται μετά από λίγη ώρα και ολοκληρώνουμε κανονικά.

Πρέπει να ανησυχώ; Τι μπορεί να φταίει; Γιώτα

Την ερώτηση αυτή θα απαντήσει ο Ανδρολόγος  κ.Κωνσταντίνος Ρόκκας.


Αγαπητή Γιώτα, η στύση είναι ένα φαινόμενο αιμοδυναμικό. Για να προκληθεί σκληρή και διαρκείας στύση θα πρέπει να έρθει αίμα στο πέ*ς και το αίμα αυτό να εγκλωβιστεί εκεί μέσω ενός ειδικού βαλβιδικού μηχανισμού, με αποτέλεσμα να μπορούμε να προχωρήσουμε άνετα στη σ*ξουαλική επαφή και στην κολπική διείσδυση.

Σε κάποιους άντρες ο μηχανισμός συγκράτησης του αίματος δεν λειτουργεί σωστά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρροές κι έτσι η στύση να μην μπορεί να διατηρηθεί, αλλά να χαλαρώνει σε κάποιες στιγμές της επαφής. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται φλεβική διαφυγή και μπορεί να εμφανίζεται σε ανθρώπους με διαβήτη, υπέρταση, παχυσαρκία, σε καπνιστές αλλά και σε άλλους χωρίς κάποιον παράγοντα κινδύνου.

Ο σύντροφός σου θα πρέπει να ελεγχθεί και αν υπάρχει αυτή η κατάσταση είναι διαθέσιμες στην εποχή μας πάρα πολλές θεραπείες ασφαλείς και αποτελεσματικές, όπως τα κρουστικά κύματα, που αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη πάθηση.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου