Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Μαρινέλλα: Κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία ποσα like και σχόλια πήραν. Είναι ζωή αυτη;

Άλλη μια φορά που η Μαρινέλλα μίλησε «έξω από τα δόντια»!


Η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα, δεν δίστασε να εκφράσει τη λύπη της σχετικά με τη σημερινή πραγματικότητα και με το πόσο τα social media έχουν επηρεάσει τις ζωές μας!

«Ποτέ! Ήμουν πάντα προσγειωμένη, όσο κι αν ανέβαινα! Ξέρεις τι με γείωνε πάντα; Το ότι διαχώρισα την καριέρα μου από την προσωπική μου ζωή. Άλλη ήταν η Μαρινέλλα της σκηνής και άλλη της ζωής.

Κι έτσι είμαι πάντα. Άφηνα στο πατάκι έξω από το σπίτι τη δουλειά και ήμουν η μάνα, η γιαγιά, η φίλη. Κλείνω την πόρτα μου και απολαμβάνω τη ζωή μου, χωρίς να ασχολούμαι με το τι έγράψε κάποιος τι είπε ένας άλλος τι έκανε ο απέναντι κ.λπ.
Κάποιοι κοιμούνται και ξυπνούν με τα τηλέφωνα για το τι έγινε πού και τι είπαν γι' αυτούς. Μπαίνουν στα social media με μισό μάτι, με αγωνία να δουν πόσα like και τι σχόλια. Είναι ζωή αυτή;

Ξέρεις τι λέγαμε με την Αλίκη μου; Να τα βάζεις σε ένα μπαούλο πρέπει αυτά και να μην τους δίνεις σημασία. Να περάσουν τα χρόνια, να κιτρινίσουν οι σελίδες να λιώσουν και τότε να γελάς με τις μ@λα@κίες που γράφονταν!

Να, είδες γιατί δεν πάω στην τηλεόραση κι ας με κυνηγούν να βγω σε εκπομπές;
Γιατί, όταν με ρωτάς κάτι, δεν μπορώ να μη σου το απαντήσω. Και άμα στο απαντήσω όπως πρέπει, θα έρθει και το μ@λ@κίες που είπα τώρα! Νομίζουν ότι θα απαντάω κατάλληλα κι εγώ θα μιλάω... ακατάλληλα (σ.σ.: γελάει)! Λέω πάντα τα πράγματα με το όνομα τους κι ας το έχω πληρώσει αρκετές φορές. Δεν μπορώ να κρατηθώ, ρε παιδί μου, τι να κάνω; Πάνε κάποιοι σε κηδείες κάποιων που ήταν στα μαχαίρια και πλέκουν το εγκώμιο τους ή κλαίνε!

 Μην το κάνεις, βρε αγάπη μου, γιατί θα σηκωθεί ο άλλος από τον τάφο και θα σου πει «άντε πηδ@ξου κι εσύ»! Μα, λέω ψέματα; Τσαντίζομαι και δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα», λέει στη Reallife

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου